Salam semua.
Nikmatnya
klu dapat menikmati juadah tghari
Spt ulam-ulaman & sambal kelapa yg pedas ni
Sebenarnya
Atie jarang dpt mkn2 camni
Sbbnya MyIMAM tak bape reti mkn ulam2 nih
Dok la atie mkn sorang2
Mmg tak best!
Mkn lak ngan nasi panas & ikan kering
Nambah2 nasik.. ko!
Sapa nk join?meh!meh!
HEEE biasa shakira buat timun makan dgn sambal kelapa :)
ReplyDeleteMyra suka klau kcg botol buat kerabu or cicah smbal.. memang terangkat :D
ReplyDeleteMemang sedap makan ulam dengan sambal kelapa. :)
ReplyDeleteSambal kelapa tu teringat plak masa makan kt kedai nasi lambai
ReplyDeleteKak atie penah makan x kt kedai nasi lambai tepi sungai kt pekan teluk intan?
Try la, sedap! :)
kerabu kacang kelisa aka kacang botol, sy pun x prnh mkn sehinggalah dah kawin dgn org perak... heheheh
ReplyDeletesedapnya...kenapa tak campur sekali..buat kerabu kacang botol tu senang....
ReplyDelete