Wednesday, August 3, 2011

Wordless Wendnesday#2


18 comments:

  1. Assalam Dik Atie...Selamat Berpuasa ya...rindu pada Atie.....wah lebatnya belimbing tu....kalau dapat sikit buat asam pedas sedap tu!!!

    ReplyDelete
  2. Assallamualaikum kak Atie.
    Selamat meneruskan ibadah puasa ye kak.. Amboiii.. lebat nya belimbing buluh tu.. Naz kalau belimbing buluh suka masukkan dalam lauk lemak cili padi telur itik.. mmmm best!!

    ReplyDelete
  3. sedap buat masak lemak
    kat rumah akak pun ada satu
    time berbuah cukup lebat

    ReplyDelete
  4. lebatnya buah belimbing tu, kalu dapat pada akakkan best.. boleh rebus dan simpan untuk buat sambal hitam, sedap!!!!

    ReplyDelete
  5. Salam Kak Atie..Slamat berpuasa.. waahh lebatnya belimbing buluh tuu.. best ni klu msk lemak cili api xpun asam pedas..Yana kat sini susah nk dpt..:=)

    ReplyDelete
  6. kalau ditempatku namanya belimbing wuluh, asam rasanya :) selamat berpuasa ya :)

    ReplyDelete
  7. umah opah saya pun ada pokok ni..dulu2 la selalu nampak..tapi skrg tak tau wujud lagi ke tak..hehehhee...

    ReplyDelete
  8. masak lemak cili api sodappp nie...mintak cikitt..heheh

    ReplyDelete
  9. sedap makan ngan cencaluk nii

    ReplyDelete
  10. salam K.watieman...kiter pon rindu ngan akak sbb lama akan brcuti blogging.semoga akak sihat selalu.

    ReplyDelete
  11. salam kak kasih..gambar nie kat kg atie.mmg byk buahnya...

    ReplyDelete
  12. salam umialya..xpernah buat sambal hitam belimbing..hihi

    ReplyDelete
  13. salam yana..klu masak lemak ciliapi isi belimbing mmg sedap!

    ReplyDelete
  14. salam aphrodita..kat sini dipanggil belimbing buluh...sedap gak buat sambal.

    ReplyDelete
  15. salam admie...kat kg k.atie masih ada byk lagi pokok belimbing nie..

    ReplyDelete
  16. salam Deqlis...mmg sedap masak lomak ciliapi...buat pedas2

    ReplyDelete
  17. salam sofya..mkn ngan cencaluk..cicah ngan ikan bakar.

    ReplyDelete