Friday, June 10, 2016

GIVEAWAY:PERENCAH IKAN BAKAR BY AZATIESAYANG

Dah lama senyap sunyi blog atie ni
Jom kita meriahkn skit..hehe


Dah lama jg tingin nk buat giveaway utk rakan2 alam maya ni.
Menjak GA yg lps2 duluuuu

Sempena BIZ  baru atie....PERENCAH IKAN BAKAR
Maka arini trmakbul la hasrat tu.
Semoga ramai rakan2 alam maya yg akan support yer
Syarat2 pon mudah jer.
JOMMMM...!!

SELAMAT BERGIVEAWAY!!!

 
Syarat-syarat Penyertaan :

1. Follow blog ini &  LIKE SINI

2. Copy banner dan buat entry dengan tajuk :
GIVEAWAY  : PERENCAH IKAN BAKAR BY AZATIESAYANG
(dan backlink kan ke entry ini)

3. Jangan lupa tinggalkan link entry & NAMA FB anda ya...

4.Tarikh tamat Giveaway 10 JUNE 2016

5. Pemilihan pemenang secara cabutan oleh anak pompuan atie!!
Keputusan adalah mukatamad


6.Ada penambahan syarat yer..sbb ada SPONSOR(nanti update hadiah dr sponsor)
LIKE SINI JUGA!


Hadiah-hadiah :
5 Botol Perencah Ikan bakar( 5 Pemenang )
RM5 X 2 TOPUP ( 2 Pemenang )

**Hadiah lain akan di update kemudian..tungguuuu!!


Jika ada yg berminat nak order PERENCAH IKAN BAKAR ni
 PM :ATIE AZATIE

Friday, May 27, 2016

Kari Ayam + Kentang

Salam Jumaat semua
Juadah tghari kami antaranya..kari ayam + kentang ni
Sebnrnya atie jarang msk kari
Sbbnya jiran2 semua india..hari2 bau kari...hehe..mcm jemu dah bau tu jer
Tp arini msk la jgk
Sbb xde idea nak msk apa dgn ayam....buat sambal jer..jemu
Rendang pon dah buat...bakar ...nge-sup(ada ke ayat camgini)hihi
Okeylah..slmt menjamu selera semuaaa 
V
V
V
V
V

Wednesday, May 25, 2016

Wordless Wendnesday



© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™