Sunday, August 2, 2015

Sarapan Pagi ni

Asyik citer raya jer...arini kita citer menu biasa
Utk org yg biasa2 jer....selera yg biasa2 jer...hihihi
Al kisahnya semlm ambik Apak kat Ipoh
Bwk mai kat rmh atie ni
Sbbnya pg ni nak g rmh kakak atie kat Puchong nun
Jdnya sarapan pg ni best sikit
Sbb ada Apak..hihi
Ada pisang dah msk ranum...kasi buat cekodok sikit...lepat sikit
Pastu atie msk nasi goreng pedasss
Jadi la utk sarapan pg ni
Jap lg nak brtolak g KL...Apak nak beraya kat rmh anak2 di KL lak
Sok2 klu Apak nk blk Perak
Apak akan call atie...kitaorg ambik bwk Apak blk perak
Biasa camtu ler...
Alhamdulilah,raya ni Apak sht jer...
Semoga Allah kurniakn kesihatan yg baik utk Apak
Aamiinnn.....
Jemput mkn semua..Bismillahhh




6 comments:

umi alya said...

Salam Aidilfitri buat Kak Atie sekeluarga

Puan Kutu said...

wah menu sarapan special sebab ada apak..sedapnya cekodok!

Cik Da said...

selamat hari raya wahhh sedap cekodok tu

Azura Aziz said...

sedapnya cekodok pisang tu kak atie..

Thasnim Syafiqa said...

salam akak, masih terima order batang buruk tak? teringin sangat nak makan batang buruk huhu.

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kak atie,
menu yang simple tu yang selalu sedap3 he3

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™