Friday, October 7, 2016

Kuih Karipap Inti Keledek + Daging

Salam semua
Arini trrrrrajin plk...bkn rajin hari2 yer....mintak2 rajin lar hari2..hehe
Semoga blog ni tak makin bersawang..berhabuk lerrr
Juadah ptg kami
Buat frozen utk anak2 nanti..setakat atie dgn My IMAM nk mkn
Dah byk sgt nih!!
Jenuh gak mengelim....tapi sambil tu layan movie kat HP
Lajuuuu gak ngelim
Jemput semuaaaa..



3 comments:

Mar Mansor said...

cantik karipap dia..inti keledek memang sedap

Kak Rose said...

Rajinnya Atie.... banyak tu buatnya.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™