Saturday, December 3, 2016

Orang Gaji Untuk MIL(10/10/16)

Salam semua
Nak ambik org gaji utk MIL dah lama adik beradik My IMAM bincangkn
Utk teman2.....kms rumah MIL kat kg
Akhirnya dpt jgk sorang...from indonesia..hehe
Jdnya 11hb 10 aritu
Kitaorg ambik lar bdk tu kat port klang...jenuh nunggu
Sbb byk urusan yg perlu disettlekan seblm dpt melepasi imigeren
Alhamdllh semua settle
Masuk hari ini dah sebulan lbh lar dia keje dgm MIL
Okey lar....dah kms rumah MIL..hari2 ada org sapu...mop
TP mcm biasa lar...apa keje yg dia perlu buat adik beradik My IMAM bgtau...
Buat masa skrg okey lar dgn MIL
MIL pon xngeluh lagi rumah jrg bersapu....bermop...
Maklum lar dulu..jrg lar kami sapu/mop...klu g sana br kami buat
Semoga MIL dgn indon tu okey larrr
Jgn lar ada ada masalah....
Harap2 indon tu pandai jg hati MIL....buat apa yg MIL suruh




2 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

QasehnyaRania said...

bukann mudah kann nk ambil org luar
ape pon smga dipermudahkan org gaji baru ni buat mil akak

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™