Wednesday, February 28, 2018

Rumah MIL Dulu & Sekarang(Kenangan buat kami)

Salam
Ingat lg...atie mula pindah ddk dgn MIL tahun 1998
Masa tu ADIK kecikk lg...masih memex lg(usia 2 taun).hehe
My IMAM ambik keputusan blk kg....nak jg MIL
Sebagai isteri....atie ngikut jer
TP mula2 pindah...tangga umah MIL bkn camtu....ada tangga kayu
Yg tangga batu tu blm ada lg
Sepiii jer rmh kg MIL ni...tapi sbb ms tu anak2 atie kecik lg
Kesunyian tu tak terasa sgt sbb bz dgn anak2
Sampailh 
Anak2 atie bersekolah tadika & rendah...mmg sbk hal anak2 jer
MIL pon ms ni masih sihat
Blh kayuh beskal g kedai lg....beli jajan utk cucu2nya
Ingat lg 
MIL ada bakul merah klu g kedai...MIL sangkut kat handle beskal.
Masa ni ada modal sikit..MY IMAM plan nak buat rmh bwh
Mula naikkn tinggi sikit tiang rmh
Buat tangga batu cam dlm gambar....sebnrnya kat bwh rmh tu
Ada buat renovate tp gambar msa renovate hilang plk!
Nilah rumah MIL trkini

4 comments:

Aisyah Hani said...

Rumah lama tu memang nostalgia.. Rumah arwah nenek pun macam tu.. sekali anak cucu balik, berlari2 pulak..memang bergegar satu rumah..hahahaha

Hans said...

wahh
yang dulu cantik
yang baru pun cantik

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Cho Zila said...

yang dulupun dah cantik dah pada akak.. tapi yang baruni nampak modenlah...

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™