Saturday, June 2, 2018

PROMO SAMBAL GARING CHE NOR !!

Salam semua
Sebagai Agen Sah produk SAMBAL GARING CHE NOR
atie nak war-warkan promo yang meletop2 nih!!

Dengan pembelian 6 botol Sambal Garing Che Nor ni
Korang blh dapat 1 BAUCHER DISKAUN utk pemberian seterusnya
Yang bernilai RM16!!

Jd klu korang nak repet order lagi Sambal Garing ni
Korang bayar RM50 SHJ

YER.....BAYAR RM50 UTK DAPATKN 6 BOTOL SAMBAL GARING TU LG!!

Kemudian ada CABUTAN BERTUAH LAGI..bg yg brtuah korang akan memenangi hadiah RANTAI TGN EMAS dari syarikat che nor!!

Ada yg berminat..blh coling2 Atie kat FB ya



5 comments:

dear anies said...

wah untung beli sambal siap dpt baucer lg

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Azian Elias said...

Atie, anak akak suka sangat sambal ni.
dekat rumah akak beli kat pasar je ni.
Memang best makan dgn nasi panas2 kan.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Mmg best anies...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

MMg sedap makan dgn nasi panas Kak Yan...klu g travel pon..mudah nak bawak

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™