Friday, August 15, 2014

MIXER...Pendapat Korang?

Salam.
Atie ni teringin sgt nak beli mixer..tp tak kesampaian lg
Br2 ni ada la seorg Sifu dunia mskan
Jual mixer ni..dia pon guna
Atie pon trrrrminat la jgk...tp utk family kecik cam atie blh lar
Klu utk biz..mmg tak blh
 Harga pon... atie rasa mampu milik
Ada la nyimpan duit + duit biz kuih raya aritu
Nampak la jgk brg dr hasil biz kuih raya
(^_^)
Lgpon,kata sifu..mixer ni lasak gak...baguih tu!
Pendapat korang camna yer?
Brand ni okey ke?Ada masalah ke?
Komen dgn ikhlas yer...atie nak survey2 dulu
Biar berbaloi bila membelinya...nak pakai lama...sampai anakcucu..hehe

8 comments:

LiNa_Pg said...

Sangat berbaloi kak atie kalau ada mixer camni..mmg memudahkan kerja..
Tak kira lah untuk bisnes atau mkn2 untuk family..
Lagipun kak atie kata harga mampu milik kan??so, apa tggu lagi ON jer hihii

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Terima kasih Lina...rsnya mmg nak ambik yg ni gak.

Adinda Baizura Mazlan said...

kenapa nampak kecik ek? mungkin ABM dah biasa dengan warna putih-nampak-besar tu yang nampak kecik tu

::NureeN:: said...

bab brand nureen x sure sbb x pernah dgr plak brand tue
tp klau berbaloi n mampu x salah kan..
mixer ni thn lama...

Acik Erna said...

Cantiknya atie..terminat juga tengok..tapi acik punya kenwood chef tu masih elok lagi dan setia berkhidmat dah bertahun2

syalinda johari said...

wahh...cantik kaler merah..hihihi

Tihara said...

kalau berbaloi,ape salahnya kita beli kan kak tie :)

Suzana Ibrahim said...

nampak berbaloi dan sangat berbaloi kalau nak beli.beli lah satu,kan gadjet dapur tu.tapi tau tak ,saya alih2 guna hand mixer je.

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™