Monday, September 8, 2014

Tengok Rumah Lama..

Assalamualaikum
Mggu lps g KL...sempat la g tgk rumah lama kami kat
Bandar Saujana Putra
Dah lama tak jln2 area sana...saje2...nak ronda2
Walaupon bkn lg rumah kami
Tp tingin gak nak tgk....owner baru renovate ke umah tu
Dah makin membangun bandar tu
Dulu ms kami beli..ada la sorang -2 yg br ddk kat situ
Masih ingat
 Gak lg NO RMH....pusing la kat lorong tu
Ya ALLAH
Bekas rumah kami tu mcm tak brpenghuni
Dgn lalang & semak dah tggi kat laman..mcm tak diurus
Tp nampak cam ada kete kat tpt parking
Mungkin owner br buat simpan brg jer kat umah tu
Trpulang larr..bkn hak kami lg
Tp syg la
Klu disewakn...dpt gak hasilnya tiap bulan.




2 comments:

Nad MamaZN said...

kak atie, rumah akak kat sp6 ek? saya dulu menyewa kat sp7... dekat dgn surau tu :)

Petak Bunga said...

nk beli skrg mahalnya rumh..
syg biarkan sajekan..
org kaya kot

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™