Saturday, June 20, 2015

JUADAH RAMADAN # 2

Alhamdulilah
Juadah berbuka puasa.... ramadhan kedua kami
Tp kali ini mkn berdua jer
Bersama Apak...My IMAM tak brbuka puasa bersama...ada urusan
Bila berbuka berdua dgn Apak
Layan menu org kg lerrrr..iakn bako + pucuk ubi cicah sambal
Wah!Menambah2 Apak mkn..hehe
Klu My IMAM bkn suka sgt juadah camni
Ikan bako tu okey gak...sayur tu mmg dia tak suka
Nasib la xder tempoyak/petai
Mmg syahdu ler Apak berbuka puasa..tak cukup nasi kot!
Sbb 'kena' dgn selera dia
(^_^)


6 comments:

Puan Kutu said...

pandai kak atie tangkap selera apak..memang sedap pun menunya

Arol Mubin said...

Sesekali makan menu orang kampung memang sedap! Tapi kat rumah Arol waktu bulan puasa memang tak masak ikan sebab confirm tak habis. Ayam dan daging yang laku. :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Puan Kutu
Alhamdulilah...harap2 dia happy dok dgmn kak atie Ramadhan ni

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Arol Mubin
Rumah kak atie ni..klu ank2 blk bercuti jer ada menu ayam...sbbnya kak tie & suami suka mkn ikan

zila norazila said...

lauk mcmne klu zila tmbh nasi byk kli..he heee selmt brpuasa k.tie

QasehnyaRania said...

sng j kan padankan selera org tua.
ayh saya pulak kna ada ikan masin, cabai tumbuk asam pedas style kedah. hihi

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™