Monday, June 29, 2015

PENDAFTARAN ADIK KE UIA # 2-persiapan


Disebabkn dpt tawaran ke UIA lewat
Kelam kbt gak kami menyiapkn persiapan utk Adik
Jenuh gak 
Nak cari brg2 yg ada dlm senarai UIA tu
Paling mencabar nak cari tdg putih..plain!
Blh plk ms tu lar..xder stok!
Klu ada pon...bercorak2..kainnya jarang...ada hiasan kt tdg
Akhirnya jumpa gak..beli yg meter
Ibunya ni lar yg gigih..memotong & menjht tdg tu
Alhamdllh..settle hal tdg
Ttg surat2...borang2 semua Adik yg uruskan
Adik yg save...print...semua
Dh siap...baru My IMAM g jumpa ketua kg/penghulu suh cop/sign.
Bykkkkkk lak tu!
Blm lg...pasal gambar & brg2 Adik yg lain
Mmg 
Sbk kami semggu seblm Adik daftar tu...ke hulu ke hilir
Demi anak trsyg...cita2nya..impiannya..
Doa ibu ayah Adik dpt sesuaikn diri & cemerlg di UIA
Aamiin

 Dh bsr..tp bwk gak patung bearnya(^_^)

 Bantal & bantal pelok...mmg tak leh tinggal..angkut jgk!

Antara persiapan Adik yg dah settle 


Yg ni ...cari kasut sukan..yg lama dh sempit..pilih Dik pilih...Ayah bayo..hehe


Mahallah Adik.....Aisyah :(

8 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

mula2 msuk mmg mcm2 kena bw..hihi

Kakzakie said...

Biasalah tu Atie.
Bila senarai dah diberikan kita seboleh-bolehnya nak dptkan semua.

Adik! bantal tu mana boleh tinggal kan:)

Sura Mohd said...

banyak persiapan yg perlu dibuat sebelum masuk belajar..
byk jugak pelaburannya..moga Adik cemerlang disana:)

Falsya said...

nasib baik kak atie pandai jait..hhe

Kaz said...

Salam Kak Atie....alhamdulillah, tahniah utk Kak Atie sekeluarga. InsyaAllah...semua tu pelaburan. Adik ambil course Bahasa Inggeris kan?

lieyalatif said...

bile bace..teringat plak lieya mase mule2 masuk u kak...berangkut2 dgn baldi bagai ...huhuhu...rindunye zaman tu...zaman baru nakkenal dunia luar...

in sha Allah adik akan jadi pelajar yg cemerlang....lieya byk kali gak masuk uia tu sbb hubby dulu belajar kat sane....

Amie said...

Tahniah...tahniah untuk adik, untuk Atie and suami! Selamat belajar adik sayaaanggg....

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™