Wednesday, December 5, 2012

STOCK PEMANGGANG BARU SAMPAI LAGI!

Salam semua.
Alhamdulilah,stock PEMANGGANG AJAIB br sampai lg...jadinya klu ada sapa2 yg berminat blh la hubungi atie ya kat 


ATAU

EMAIL:azatie_sayang7071@yahoo.com.my


34 comments:

JaSSNaNi said...

Assalamualaikum atie.. wahhhh bisnes menjadi2 ye.. alhamdullillah.. :) moga terus maju ye.. :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

JassNani#
Alhamdulilah....Sesuai sgt digunakn masa dlm pantang..buat bako2 ikan(^_^)

Afasz said...

utk bako ikan je ek?

Nieyl said...

kat my opis pun ade jual gak..tapi masih belum beli...sbb nyer en.husband kate tungguuu~hihihi~

Cikgu Ma said...

wah...bisnes baik yea kak...kalo saya dh berumah tangga nak jugak kot..heheh

Myra Jay said...

Wowww!! Banyak nya stok, kiranya kalau ada order konpem barang ada la ye, takperlu pelanggan kena tunggu :)

Tahniah kak Atie :D

Cikgu Ma said...

wah...bisnes baik yea kak...kalo saya dh berumah tangga nak jugak kot..heheh

PinkUmmi said...

Salam kak atie...
alhamdulillah biz smakin maju...
keep it up

nuyui a.k.a miss YUI said...

tu dia..mmg byk stok ni..

ieedaz @ mama_isha said...

wah meriah je tgk :)...moga murah rezki slalu yer..amin

KakNi said...

azatie, tolong cop untuk saya dua unit ya. Nanti saya akan mesej.

ekinashikin said...

wah manyak stokk...

adyna said...

rezeki kak atie nie..terus maju bisnes kak atie!!! caiyok

Mama Farris said...

akak nak tanya apa beza ngan oven biasa tu..dr segi function laa..

ieda said...

wahh kak
alhamdulilllahhh business berjalan lancar ;)

UmmiSyarni said...

Tlg jwb bg pihak k.atie ni sbb dh guna.as for me pemanggang ni lg best kot.kalau guna oven mcm kering sikit.guna pemanggang ni dia mcm stim dlu sblum grill.so daging/ayam mmg lembut.nk grill sosej pon best!sila la beli ngn k.atie.huhu....

LinRosly said...

Assalamualaikum :D
Perrrhhhh baikkk punya biz...alhamdulilah semoga bertambah2 rezeki Atie....Ameen..

Aida78 said...

waaaaa banyaknya org oder nasib baik aida dah ada beli masa tu beli kat langkawi.....bagus taniah berjaya dlm bisness

Syira said...

salam..

setakat ni masih guna cara lama.

tp pemanggang ajaib ni mmg famous sekarang ni ;)

QasehnyaRania said...

tahniah kak atie..semoga bjaya..

nanakimie said...

xsabar nak suh mak nana bakar ikan nanti:)

inazamri said...

murah rezeki.bisnes bertambah maju.

fieda said...

wah..byk tu..mesti bisnes makin maju ni..

Kesuma Angsana said...

tahniah juga, mkin maju bisness ye

Qhaifa Nur said...

ramai yang order tuh...
seronoknya bila bisnes makin maju, tahniah........

syiela said...

alhamdulillah makin maju bisness kak...

~aYu~ said...

salam kenal.. wah... terlambatnya sy follow blog ni.. baper harganya ni?

Che Rosliza Che mat said...

banyaknya kak...mesti lancar bisnes akak...

Cikgu Ma said...

akak nanti saya kawen kasi hadiah pemanggang ni yea...hehe

izan mama mia said...

wah..makin hebat bisnes..Alhamdulillah..

Ciare Baha said...

Salam. Berapa yer harga ni?

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

BLH EMAIL/PM AKAK TAK CIARE?

Kak yon said...

banyaknya atie..

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

alhamdulillah murah rezeki atie.. rajin promote & pemurah pulak tu.. akak pun teringin juga tp tunggu ada bajet dulu...

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™