Tuesday, January 15, 2013

Ke Ipoh...Adik Jalani Operation Di IJN

Salam semua..
Lama atie xupdate blogkn?Entah la mood nk menaip/menulis kat blog dah hanyutttt ke laut.Walhal mcm2 citer nk atie kongsikn dgn kengkawan semua.
Saat kengkawan membc n3 ini...
atie ontway menuju ke Ipoh...naik bas Express jer,Mylaling nk htr tp nanti dia drive blk ke BD sensorang,syian lak.
Atie ke Ipoh utk menjg anakbuah yg seramai 5 org...sepeninggalan mama mereka ke IJN utk menjalani operation jantung kali yg ke 2.
Risau gak ni...adik nk operate... 
sbb anak adik yg kecik sekali tinggai...dulu masa adik operation kali pertama...usianya br  6 bln,skrg dah setahun lbh(takot gak dia nages masa mamanya bertolak nanti).
Tp InshaaAllah,
ibu depa ni blh handle bdk2 yg 5 org tuh!..Siapkn depa g sekolah,buat keje sekolah & mkn-minum depa semua.Jgn la depa nakal2 sgt(^_^).Doakn atie ya..

P/S:Kpd kengkwn semua...
doakn semoga Adik atie slmt & operation itu berjln dgn lancar....serta  dipermudahkn.Aminnnn

24 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

insyALLAH kak..moga baik2 semuanya.

TeacherAzimah said...

insyaallah..kami kawan2 doakan adik kak atie berjaya menjalani operation tu ya. besar pahala kak atie sudi jaga anak2 sedara ni insyaallah...

Kakzakie said...

Kakak doakan juga moga adik atie selamat menjalani pembedahan itu. Anak-anak dia yg kesian... nasib baik ada mak saudara macam atie ini. Besar juga ujian buat adik atie...

Fieda Rafli said...

INshaa Allah semuanya selamay ye kak atie..

Rai Ourkizuna said...

semoga semuanya berjalan lancar ye kak..

sue said...

moga urusan kak tie & adik dipermudahkan

Saya Disini said...

semoga selamat semuanya

Cho Zila said...

semoga semuanya selamat .. adik atie selamat dan atie juga dapat menjaga anak buah dengan selamat...

saniah said...


Moga adik atie selamat mnjlani pebedahan..
Ameeenn
:)

Ina Hashim said...

kecik lagi anak bongsa...brp umo adik kak atie tu?insyaallah, semoga semuanya berjalan dgn lancar n dipermudahkan buatnya

Acik Erna said...

assalam atie..semoga semua urusan atie dan anak2 dipermudahkan dan adik atie selamat menjalani pembedahan

Nafira usof said...

moga semua urusan dipermudahkan~

EmbunRosaliza said...

Assalam atie, saspen tadi ingat ke adik ( anak bongsu atie tu ) terlupa yg adik adik sendiri, semoga di permudahkan segala urusan ya

umi's cup cake said...

Salam kak azatie,
semoga semuanya dipermudahkan olehNya

ekinashikin said...

semoga urusan dipermudahkan ye kak atie...insyaallah

Cikgu Ma said...

insyallah..moga semuanya selamat...

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

moga semuanya dipermudahkan.. buat atie yg akan jaga anak2 adik & juga buat adik yg akan jalani pembedahan tu.. amin...

p/s: pemanggang tu dah sampai. t.kasih byk ye atie..

ieda said...

semoga adik akak dpt jalani pembedahan dengan selamatnyaa .. aminnn

Cheq Sue said...

kak, maaf tanya. Nor ke yang operate tu?

QasehnyaRania said...

in shaa ALLAH..
mudah2an baik2 aje ye kak :D

TiranaAduka said...

salam sis
Ta doakan semoga segalanya berjalan lancar.

Mimi Fadeli said...

semoga adik akak cepat sembuh

Ibu Lala said...

Moga selamat semuanya dan dipermudahkan segala urusan.

TiranaAduka said...

lawatan ptg isnin ta ke sini sis

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™