Tuesday, January 29, 2013

PEMANGGANG AJAIB BARU..SAIZ LEBIH BESAR!

Salam semua.
Kini PEMANGGANG AJAIB BARU  dipasaran!Dengan saiz & muatan yg lbh besar ..sesuai utk mereka yg mempunyai bilangan keluarga yg ramai.
Fungsinya ttp sama..
MULTIPURPOSE
 sama spt  PEMANGGANG AJAIB MERAH cuma didtgkn dgn SAIZ YG LBH BESAR iaitu 36CM.
BLH DAPATKN HARGA YG MURAH DISINI!

Untuk mengetahui ttg kebaikkannya...klik SINI & SINI!

Berminat?
Blh pm atie..KAK YANG

/Email atie...azatie_sayang7071@yahoo.com.my
Terima kasih

P/S:PEMANGGANG AJAIB merah pon atie masih jual...klu berminat blh pm/email ya!

43 comments:

Falsya said...

glamer betul pemanggang ajaib nie smpkan mak falsya pun dh beli..hehehe

ieda said...

wahhh dah ada yg lebih besar nie ! ;)

Qhaifa Nur said...

wah...ada lagi baru..cantik

Ibu Lala said...

Berpa harga kalau mcm ni. Klw ahli dapat harga ahli tak??

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah2..lg besar tu..

Norzie hany said...

Wahhh....dah ada saiz besar pulak.

❤Kamsiah❤ said...

mmg ajaib..:)
tp akak suka kaler merah...

Cikgu Ma said...

ajaib ea kak? minta prosperity satu set..haha

Cho Zila said...

ajaib.. ajaib... ajaib... memang ajaib bendani..

Nafira usof said...

kecik pon belom dapat lagi.. huhuhu.. bersabar lah wahai hati.. ahaks~

syiela said...

wah dah ada versi besar pula ye

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

berapa pula harga yang ini atie? ada disertakan buku resepi tak? rasa kalau beli yg ni berbaloi sikit sebab besar.. hehe.. nnt sms akak harganya ye @0193171150TQ

Rozita abd rahman said...

menarik kak! yg kecik dulu pun tak terbeli lagi...



meh join GA saya pulak kat sini...

http://rozita-ceritaita.blogspot.com/2012/12/contest-cerita-ita-genap-5-tahun.html

kasihredha said...

Harga berapa atie...
Nanti kasi Email atie boleh?

alia zakry said...

assalamualaikum kak tie.. cmne nak tempah pemanggang ni dgn kak tie?

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Alia zakry...blh pm/Email k.atie ya.

Kak yon said...

waa..dah ada size besar.senang untuk keluarga ramai..sekali masak dah siap..

adyna said...

besar lagi dr pemanggang ajaib menang yang baru tu ke kak atie?? sebab member dkt skol bawak besar jugak pemanggang nye

eiela said...

Wah bagus tuh, multipurpose. Nak jgk tp tak terbeli lg.

Amie said...

Puas hati ni kalau dapat saiz besar... memang berbaloi untuk keluarga saiz besar!

mselim3 said...

menarik,,,saya datang singgah dari blog tirana aduka..

mselim3

mselim3 said...

menarik,,,saya datang singgah dari blog tirana aduka..

mselim3

izan mama mia said...

wah lebih besar ??

QasehnyaRania said...

eh..eh..ada baru lagi ;)

Izzah said...

Selamat tahun baru juga ...

pha is said...

popular sungguh "pemanggang ajaib" ni kan..? hahaha

Nazayiena said...

Blm ada kesempatan nak memilikinya,huhuhu....

fieda said...

wah...kaler itam plk ye...yg besar utk family yg besar...

shaiful zaidi said...

kat umah pun ada satu Pemanggang ajaib..

LiYa HaNiF :: said...

pemanggang ajaib.... !!! hehehe pasni keje nk memanggang mudah le ye kalau pakai nie.. kene try nie

Etuza Ezawarna said...

Kami ada jena Velva ja..sama lah tu, tahan lama, ok punya..bagus dapur ada ni tau!

Etuza Ezawarna said...

mohon balas follow, aku rayu2 anda...

inazamri said...

eh dah ada size lg besar.teringin tp lum terbeli

Falsya said...

nie kalau mak falsya tau nie mau die beli nieh..hehehe

ogyep yummy mellow said...

salam kenal.. macamana rupa dalamnya ya..?

Myra Jay said...

Aduihhh, yg merah pun tak terbeli, apatah lagi yang hitam.. sobsob..

camne ni...

Kasih Salina said...

bagus juga ada pemanggang yg lebih besar dr yg merah tu..

Sue @ Nenie said...

Salamnya..sukenya saiz 36cm ni...sekor ayam boleh masuk agaknya....

IdaShazana said...

uikkk,,, besar pemanggangnya.

Pieceslicious said...

Maaf tiba2 mencelah jer..brapa harga yg 36 cm ni yea..blh email sy @ pieceslicious@gmail.com tak?
Thanks..

Mimie said...

lg besar nih....xpela kak de rezki nti sy beli kat akak ye...wat mse nih nk smpn duit utk anak2 dulu....ummi terpaksa ketepi kehendak die...

zures said...

Banyak betul pemanggang ni sekarang....rasa nyesal beli dulu sebab kecik kalo tau nk keluar yg besar blh tunggu beli yg besar terus hehehe

Sue @ Nenie said...

Salam Kak...semoga perniagaan akak bertambah suksessss

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™