Monday, February 29, 2016

PERIUK MENAWAN...ENAMEL COOKWARE SET.

Keluaran trbaru...item jualan atie yg trkini
6PCS ENAMEL COOKWARE SET
Mmg cantik set peyok ni...kalernya menawan..coraknya memikat hati
Ada pemegang peyok & tutupnya yg trkini
Mmg puashati klu dpt ni
Muatannya lbh besar...utk family yg ramai..blh msk byk2
Trdpt dlm 3 saiz yg berbeza
20cm...22cm & 24cm
Ada OFFER skrg....iaitu dptkn dgn harga LESS 30% !!
Menarik bukan?
Atie jg ada bukak KUTU klu ada yg budget rendah tp berkenan dgn set ni.
Blh PM atie yer..ATIE AZATIE








15 comments:

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

cantik nya kak. =D hihihi...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Aina Yazid~Cute jer kan?hihi

QasehnyaRania said...

dalamnya mcm mna kak ?
non stick ke ?

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Yer dalamnya biasa jer sbb enamel..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Aju Mohit said...

alahai terjatuh cinta terus tgk periuk ni kak, berapa harganya ni kak atie?

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Aju Mohit....1 set tu RM197 tak trmasuk kospost

YieN said...

Cantiknya.. Cantiknya.. Cantiknyaaaaaa :)

Azian Elias said...

salam dear..

dah lama tak ke sini... akak dah stop beli2 periuk ni.. sebab bukan rajin memasak pun. heeeeee.. buat rugi membeli.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Yien~memikat hati merahnya ye...hihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

~Kak Azian~klu dah tak rajin msk..takyah beli kak...kan bersawang peyok...hehe

Nabila Syifa said...

wow! cantiknya..teringin

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Nabila Syifa~InshaaAllah ada rezeki blh beli yer...

aliaamie said...

Ni kalau my mum tgk boleh pengsan. I'll show her !

Aaron Grey said...

Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

Aaron
aarongrey112 gmail.com

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™