Sunday, April 30, 2017

SAMBAL GORENG CHENOR....BIZ BARU ATIE!! JOM TRY RASA...



Salam semua..
Ada BIZ baru ni semangat sikit nak update blog..hehe
SAMBAL GARING CHENOR
Mmg sedap....makan dgn nasik panas pon jadi nambah2..camna tuh?
Mesti sedapkan??
Harga sebekas(150GM)hanya RM10 tak trmsk post
Keistimewaan sambal ni
**PRODUK MUSLIM...HALAL & BERSIH
**IANYA RANGGUP
**BOLEH DIMKN TERUS
**TAHAN 6 BULAN(klu simpan ler..klu mkn habih ler..hehe)
**TAK PERLU MASUK ESBOK
**TANPA BAHAN PENGAWET
**SAMBAL SERBAGUNA
**BOLEH DIMAKAN DGN APA SHJ...bubur nasi,roti,lempeng,maggi dll
**HARGA MAMPU MILIK

EMAIL:azatie_sayang7071@yahoo.com.my

Berminat?PM yer...ATIE ZAINUDDIN

19 comments:

Nadia Nurul said...

saya pun pernah makan dan masih ada lagi stok kat rumah..memang sedap.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Mmg sedap Nadia...klu kat rmh kak atie ni cpt jer habih!
Kak atie makan...kak atie buat jual...anak2...suami akak suka

Kamsiah Yusoff said...

kat Group Kul Food Delivery pun ada yg dok promote sambal ni
cuma akak tak berkesempatan utk merasanya lagi
takut pedas..sbb akak alah pada pedas

Kamsiah Yusoff said...

kulim food delivery

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

OO ya ke?Tapi mmg pedas..bg atie lar...pedas yg tak bape pedas tp sedap..hehe

Norhayati Mohd Isa said...

Sambal garing che nor ni keluaran kak Atie ke..
Selalu beli untuk anak2 bawa balik asrama..
Sedap dorang suka sangat..
Hendaknya si kakak tu..
Siap beli buat stok lagi..

Anita Osman said...

salam...ita pernah makan ne siap bawa gi vitenam..pedas citu...kat petron rumah ita ada jual sambal che nor ne kak...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Norhayati~Bukan lar..kak atie jualkn jer..mmg sedap..anak2 kak tie yg kuat mkn pedas ni..mmg kesukaan diaorg lar
Mmg bagus buat stok kat asarama..hehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Anita~mmg pedas tp sedap...oo jauh berjln sambal garing ni yer..hehe

HeNRieTTa JoSe said...

sedapnye....nak jugak la...

PS: salam perkenalan....

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

HenRie~Salam kenal juge..ku bereminat blh PM akak kat FB yer

Adam said...

Harga mampu milik tu maksud dia apa?
Bayaran pos di semenanjung berapa?

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Adam~Harga mampu milik..RM10 jer..biasa poslaju dlm RM7/8 jer :)

mamawana said...

Assslm

Nanti nak try juga... sedap tuuu

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Mamawana~Inn shaa Alalh sedap kak

umi alya said...

saya pernah beli, sedap

Aju Mohit said...

kak atie, aju pernah rasa sambal ni memang sedap, wajib ada stok untuk bulan puasa nanti ;)

Seorang Syed said...

haha saya pernah tulis pasal sambal ni dekat blog saya, lepastu terus beli. okay la rasa dia sedap juga! hehe. famous betul sambal ni semua orang tahu kan. btw saya singgah dan follow sini ya. jemput melawat blog saya jika berkelapangan :)

Cho Zila said...

mesti ada bulan puasakan... memang kalau bersahurtu tabur jer ngan nasi putih baruler selera tak sedarkan diri pulak...

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™