Tuesday, April 4, 2017

IKAN MASAK CUKA + TIMUN

Salam semuaaaa
Juadah tghari utk My IMAM...simple jer..ikan masak cuka + timun
Poberet jgk ni...atie suka kutip timunnya..hehe
Skrg ni My IMAM
Dah tak minat msk yg bersantan2...maklum umur kami pon makin meningkat
Kena jg kesihatan jgk
Bukan lar tak msk guna santan...ada jgk tp jrg2 lerrr
Kuih mmg dah lama tak buat.....klu teringin nak rasa seketul-2..mmg beli
Nasi lmk pon camtu..klu teringin
Beli ler sebungkuih sorang....kat rmh mmg xde masak kecuali klu anak2 blk!
Syian plk klu anak2 blk
Diaorg klu masak lmk bersantan mmg suka..klu bening2 mmg xdenya
Kuih2 pon buat klu anak2 blk bercuti
Masak jugak hari2...biasa kuih2 yg diaorg suka lar
TP klu dok rmh berdua
Klu udah teringinnnn...buat jgk lar..kang ngences..hehe
Jemput semuaaa..

2 comments:

adda syuhada said...

tgk gambr pun menyelerakan:)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™