Saturday, April 15, 2017

SAMBAL SOTONG

 Assalamualaikum semua
Arini masak cpt2.....lgpon dah ada stok kat lam esbok
Senang lar takyah g pasar
Antara juadah tghari kami
Sambal goreng....masak sambal pedas kaw2 punya..hehe
Cpt masak...cpt golek2 merehatkan badan..hehe
Kdg2 rasa malas nooooo nak dok dapor lelama.....tak tau nape
Hehe
Alhamdulilah lar My IMAM xcerewet makan
Apa yg atie masak....dia makan jer
Klu kluar berdua...mmg dapur tak berasap lar...kami mkn kat luar 
Klu anak2 blk...baru semangat nak msk mcm2
Biasa la gitukan?




3 comments:

LiNa_Pg said...

Assalam kak atie...lama nau kat makan sutun ni sejak en.asben kena gout..xde org beli, kita pun xleh masak huhu..
Besar n fresh jer nampak sutun kak atie tu...sedap?sudah tentu la kan?

Mila@Rimbun said...

emmm sedap gak sambal sutun kan... dah seminggu ni malas jer memasak, nak kena browse BW cari idea masak kiki

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™