Friday, December 13, 2013

NAK MINTAK TOLONG..BOLEH?

Salam semua
Dah beberapa hari
 Atie xdpt masukkn gambar kat FB..sbbnya ADA TULISAN CAMNI!!
Sapa2 blh tlg tak camna atie nak selesaikn masalah ni.
Pada yg membantu
Terima kasih sgt2..atie amat menghargainya.


14 comments:

JunAina said...

Aina dah lama tak masuk FB ehhh...ada la sekejapan seminggu dua lepas.

intanfirdaus247 said...

intan tatau sebab da x ada fb dah..huhu

Rai Ourkizuna said...

sori kak..saya tak reti..

Qhaifa Nur said...

sori kak atie...Nur tak dapat bantu...

Amie said...

Saya pun tak tau nak bantu cemana Tie... harap ada rakan lain yang boleh bantu.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Terima kasih Aina,intanfirdaus,Rai,Qhaifa Nur & Amie...InshaaAllah,ada yg sudi membantu nanti.
Terima kasih singgah ya..

ummiross said...

Alamak kesiannya Atie..ummi pun tak berap reti fb ni, tak dapatlah ummi tolong.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam ummiross,takpe...singgah sini pon atie ucapkn t/kasih

Knor said...

salam ziarah sini atie...

bestnya ajaib2 ni ye..cpt dan mudahnya

adyna said...

Tak pernah jadi pun , tkt virus je kak , nnt Cuba log out n Cuba log on semula

Khai♥Rin : anies said...

alamak x bleh nk tlg la kak..

imm said...

salam kak,,
skarang akak gune browser ape?cube akak gune browser lain mase nak upload gambar.contohnya skang akak gune firefox,,n mase nak upload gamba cube bukak fb dengan google chrome atau internet explorer..kalau x berjaya jugak,,tatau dah solution lain..hihih
btw, salam kenal kak,,name saye imm,,sudi2 lah jenguk blog saye jugak..http://cikanem.blogspot.com :)

imm hassan said...

lagi satu cara,,akak pernah disable timeline tak?kalau timeline tu dalam mode disable,akak kna enable kan balik, insyaAllah everything will back to normal.
-imm-

Puan Kutu said...

ada dah yg sudi membantu tu..harapnya masalah kak atie dah selesai

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™