Monday, December 2, 2013

Laptop Rosak La Pulak!!

Salam semua
Apa kabar kwn2 ?Lama atie sepikn diri ya?
masih lg aktif cuma kat FB jer(^_^)
Laptop rosak....LAGIIII  !!
Buat masa skrg
Trpaksa guna komputer gedabak ni jer..tu yg mcm malas nk menaip byk2.
Buat masa skrg laptop kat 'wad kecemasan'
Umur laptop dah byk
my Iman dok fikir2 nk tukar yg baru...tp atie cam syg lak!
Tgk la camna nanti...
Byk citer nk atie kongsikn ngan korang semua
Nanti2lah yer...
Pada kwn semua
Atie ucapkn slmt bercuti....kami blm kesempatan bwk anak2 g mana2
Skrg ngah sibukkkkk sgt....anak2 pon sbk gak...
Dgn pelbagai
 Xtvt cuti sekolah yg kami plan sblm ni...yg penting anak2 pon setuju & suka.
Nanti la atie citer lg yer...
Daaa...

9 comments:

syalinda johari said...

kak atie, selamat bercuti dengan family, laptop rosak tu, buleh beli yang baru MacPro ker..kekekeke

JunAina said...

Aina pun masih tak bawak anak kemana2 banyak sgt aktiviti sampingan yang perlu diberi komitment setiap hujung minggu.

Rai Ourkizuna said...

selamat bercuti bersama keluarga kak.. laptop mintak diganti la tu.. hehehe..

inazamri said...

kami br jln dekat2 je.tggu cuti mggu krismas nnt baru la leh cuti jln2 jauh sikit

adrianna syaz said...

Slmt bercuti..sya pun baru je ant laptop untuk dibaiki..mmg sedih bila xde laptop ni.huhu

Kerull Nazeem said...

Assalammualaikum kak atie..laptop saya pun rosak..dah berbulan2 tak hantar repair lagi..

adyna said...

Selamat bercuti Kak atie ;)

ZaloraTeamMY said...

Salam daripada Zalora Malaysia,
Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my

Nisa Greennnpanda said...

Kak Atie, bli je la yg br... hihi~... ^_^

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™