Wednesday, December 3, 2014

TERIMA KASIH MY IMAM... #2

Salam
Citer dah basi....tp nak citer gak sebagai kenangan
Buat atie & My IMAM
Sempena anniversary KAMI YG KE 19 TAHUN
Kisahnya di SINI
Atie tak mintak pon....cuma ada la bg hit sikit utk hadiah besday atie(DIS)
Rupanya My IMAM hadiahkn lbh awal 
Pada hari anniversary kami....9/9/2014
Alhamdulilahhhh
Brand yg atie suke..LENOVO
Dgn ada TAB ni lg mudah atie nak brbiz online
Saiz lg bsr & tulisan pon lg bsr
Sesuai la utk atie yg dah nak rabun ni..hehehe
"Baju" TAB
Xder pilihan warna...merah jer yg ada kata My IMAM
Redho jer la..walhal hati meronta2 nak "baju"biru
Nanti kita tukar "baju" dia..




P/S:Semoga kebahgiaan kami hingga ke Jannah...Aaminnn

6 comments:

Khai♥Rin : anies said...

tahniah! laju laa akk update pasni ;-)

IeRA said...

SAlam..

Bestnya!!

Ummu Athiyah Ismail said...

wahh bestnye..

Bbwana adienia said...

amin..tahniah kak atie..cantik hadiah tu..wana pun suka gak brand lenovo sbb salah satu hp wana pun lenovo..wana teringin dah lama nak ada tab brand yang sama juga..huu

Acik Erna said...

cantiknya atie..acik memang suka tengok warna merah

❤Kamsiah❤ said...

dapat hp baru..mesti la bertambah2 sayang,kan..:)

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™