Salam
Kita bersiaran dari lam peyok ajaib jer la yer
Tak sempat2 nak masuk pinggan
Bergambo lam peyok jer
Dah namanya tokey pemanggang ajaib dak?
Snap jer gitu..hehe
Ala ikan bako atie xder isi apapon
Gaul ngan garam yg ditumbuk dgn bwg putih & ketumbar
Pastu bakar jer lam pemanggang tu
Siap!
Pastu buat sambal kicapnya...jenuh brpeluh2 kitaorg mkn berdua.
Ikan bako ngan sambal kicap pedasssss
Jemput semua..
6 comments:
wahh sedapnya.kecur air liur dibuatnya..padahal dh makan dah tadi..dap3...
sedapnya
Cuaca panas makan sambal kicap pula...berpeluh2.
sedapppppp
sinple gini berselera kak
tgk ikan pari bakar ni teingat abah kt kg suka sgt bakar ikan pari..pastu cicah ngn air asam..
Post a Comment