Friday, June 18, 2010

APA KHABO?????


































salammmmmm semuaaaaa..!!rindunya nk borak2 & jln2 kt umah korang semua!!inilh mggu yg paling lama atie brcutikan?nk buat camna....biasa la ct sek nie,byk jemputan kenduri kawen & melayan selera anak2!.laptop pon,siAdik yg byk guna...dia sbk menyiapkn keje sek subject sej.... FOLIO ttg sejarah kluarga(ibu dia pon kena 'turun padang gak'..hikhik). Alhamdllh, semua keje sek siAdik dh pon settle!.mggu nie gak,kami sempat gak g cuti2 mesia(xde la jauh,dekat jer)....bwk anak2 jln2,tenangkn fikiran....asyik study jerkan!.arini,atie pon x dpt la nk cite pjg2/tempek gambo2 masakan(Insallh,akan menyusul...)...byk keje yg sedang menunggu(msk tuk tghari nanti & nk meng'ion'kn kain-baju yg sebakul tuh!).atie nk ucapkn timakasih pd yg dtg brtandang keumah atie yg dh bersawang nih & meninggalkn msj di box,insallh atie akan balas & kunjungi umah korang semuaaaaaa!!.tungguuuuuuu....

5 comments:

Watierman, rmanbkr said...

Cuti ke Penang ke Atie??? ke arah selatan?? Miss you too!

HALAMANKU said...

ye ye ye ye dah balik.. ader ole2 ke? puas cuti2 t mesti terharu bila anak2 mula sek... windu akak juga..

ima said...

salam atie...lama betul bercuti...mestilah miss you too...hehe

Kak Rose said...

alam atie, welkombak ya... sok nnti anak2 dah balik asrama sunyilah balik, masa anak2 ada ni lah kita banyak spend time kat diorang kan...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam k.watie...xde la brcuti ke penang!miss akak gak..

salam erma...windu ngan erma gak!ada la sikit2 cenderahati buat kaum kerabat...ngeee

salam k.ima...miss you toooo!

salam k.rose...mmg sedih kak,nie brdebar2 jer sbb lg 2 hari masing2 blk asrama!

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™