Sunday, September 8, 2013

Peyok pon Boley...

Salam semua.
Ni kisah jumaat semlm la....
atiekan g Ipoh semggu,tinggailah MyIMAM sorang2 kat umah
Entah apa yg dimsknya
Pg Jumaat atie nk buat sarapan..gas habih!
Terrrrrpaksa 
la cari cara lain klu tak lapooooo nanti.
Jdnya 
rice cooker la jd mangsa utk atie msk nasi goreng.
Jadik gak!
MyIMAM blh gelak tgk atie mengacau nasi goreng lam peyok
Tp dia ckp...msk lam peyok...pon sedap!
Alhamdulilahhhh

8 comments:

Acik Erna said...

Janji masak atie dam apa pun sedap

KakNi said...

Hai azatie, saya pun pernah masak dalam periuk rice cooker ni. periuk ke kuali tak penting, janji masak jer...

nuyui a.k.a miss YUI said...

asalkan leh mkn..hihi

Norhaizan hakim said...

Kalau dah emergency tu, peyok pun boleh!

Puan Kutu said...

ok tu time emergency kak atie boleh pk nk msk dlm periuk..klu sy suruh en suami beli makan je.haha

Cik Aann said...

perkara biasa tu bg saya kalau masak lam periuk nasi masa degree dulu..hehehe

Panadol yang tak rosakkan buah pinggang

Rai Ourkizuna said...

saya pun pernah buat.. hahaha..

Shark Kay said...

Hehe..
Terbaek le kak.
Nmpak cm sodap jer

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™