Wednesday, September 11, 2013

Tempahan Kek Coklat Moist

Salam 
Sebenarnya atie ni 
bkn la biz kek coklat...tp klu ada permintaan br la atie buat.
Kek coklat ni
 antara tempahan yg atie terima ahad lps.
Bkn org jauh pon
 yg order kwn2
 sekolah Adik(anak pompuan) & jiran2 kat sini jer.
Yg bekas bulat2 tu..kwn2 Adik  punya ler
Jgn sapa2 mintak lak
habih dah!!

10 comments:

Kakzakie said...

kadang bermula dari sikit-sikit inilah akan jadi besar Atie... kalau ramai yg tahu akan terus berkembang - bagus utk jadi side-income

adrianna syaz said...

Sedap2...nk tnya hrga pemnggng ikn tu bpe ya kak?

KakNi said...

hari ni saya kemalasan, so saya pun mengambil kesempatan untuk explore blog azatie ni... rupa rupa nya ada banyak betul resepi yang mudah dan menarik di sini. terima kasih ya azatie.

p/s kongsi lah juga resepi kek coklat moist... hahahah....

Masya said...

BERBALOI BUSINES KEK COKLAT MOIST KUKUS NI... MMG PULANG MODAL.. GOOD LUCK KAK

Sura Mohd said...

bikin ngidam ni..sedapnya..:)

Bbwana adienia said...

comel ja kek coklat moist dalam cup kecik tu kan..hihi..

LiYa HaNiF :: said...

nampak sedap... dari kecik2 le jadi besar nanti... :)

Cendana Kasih said...

kak Atie, bak mai seberkas !! tingin nk makan kek coklat org lain la plak :p

Khai♥Rin : anies said...

Alaaaaa knape da abessss..nk jg nk jg :-)

Anim Daim said...

sedapnya..bila lah nak merasa kek k.atie nie..hehhehehhehehe

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™