Tuesday, October 29, 2013

Akhirnya...

Salam semua.
Sebenarnya
 atie tinginnnnnn sgt nk mkn crepe durian.
Akhirnya,Semlm jumpa gak
Rembat 2 pek!...tamak punya pasai...hihi
Ni atie
 mkn sorang2 jer sbb My IMAM tak suke!.Baguih...baguih...tak yah gaduh2 nk mkn dak.
Hihi..gelak lg!
Punya la bini dia mkn ngan brsungguh2
My IMAM cdgkn atie g kursus buat crepe derian ni.
Dia sponsor...!
Wah,syok sgt...nanti nk survey mana2 tpt kursus yg dkt.
Mana tau nanti blh jd tokey crepe dak?(^_^)
Emmm..sedapnya!!!

12 comments:

Rozita said...

senang je tak yah kursus pun boleh buat.. resepi ada kat blog saya kak..

Rizziela said...

dah lama sy tinggalkan bidang durian crepe

Queen Teratai said...

makan sorg2 bestlah kak atie.. kalau queen beli sat g berebut dgn Ammar.. suka gak anak Queen yg sulong tu mkn durian crepe ni

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Hehehe Shakira pun hantu crepe ni jugak :)

Myra Jay said...

Lahai terliur nengok crepe akak ha :)

Dah lama tak makan :D

JunAina said...

Sedapnya...tiba2 teringin jugak...ahahaha...

Acik Erna said...

Acik baru beli atie..3 ketui rm7.50..makan 2..en.abang satu..

mamawana said...

Assalam

Sedapnyer doyan krip nih

Amie said...

kalau gi kursus tentu lebih confident nak buat ye Tie.....

Bbwana adienia said...

seronoknya dapat makan durian crepe..best2!hihi..

mama sara nur said...

assalam Atie
wah durian crepe, sy suka durian tp yg buat crepe xleh nak suka he hee

Yanti Isa said...

belum pernah cuba lagi .. akak lagi ketinggalan keretapi :)

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™