Tuesday, May 6, 2014

Mintak Tolong Boleh??

UPDATE:
Terima kasih kpd kwn2 yg tinggalkn mesek jat n3 ni
& Terima kasih jg cuba membantu
Semoga 
Masalah ini akan selesai...InnshaaAllah


Salam
Atie ni bkn pandai sgt IT..tu nak mintak bantuan kwn2 semua 
Kenapa yer FB atie jd camni?
Tak blh nak POST kat group2....nanti jd camni
Apa 
YG perlu atie buat yer?
Atas bantuan kwn2 semua atie ucapkn terima kasih


12 comments:

Aisy Nasiha said...

Alahai.. xtau mcm mana nk tolong. Saya dah lama tak berFB.. harapnya ada yg berikan panduan ya..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Terima kasih Aisy...

adrianna syaz said...

Sya nk tlg pun sya tak tau kak ..hehe..x pndai it jgk ni

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

takpe Adrianna....

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

errrrr.. gambo tak keluo, cemana teman nak nolong???

Azie said...

Wslm. Sebab you ada cuba add ramai kawan kawan yang mungkin tak dikenali. Fb boleh block utk beberapa hari kerana dikuatiri spam atau ada orang yang di add telah buat report pada fb

Siti Norshimah Md Yasan said...

Ala kak... maaf kak... tak pandai dalam bab bab ni

Sayangku Zie said...

tak pernah jadi tak tau lah pulak.. huhu sorry

Azura Aziz said...

kak Atie, Alycia xpernah jd mcm tu.. xtau mcm mana nak share solution..

Acik Erna said...

semoga atie dapat menyelesaikan masaalah ni cepat dan ada yang dapat membantu..maaf atie tak dapat nak tolong

Petak Bunga said...

dulu sy bisnes kat fb.. biasa kena mcm ni kalau kita tag kawan2..
then diaorg block. fb dpt feedback jd dia akan blog fb kita.. biasa plg lama 4-5hari kalau tak silap.. so elakan tag kawan..

hopefully boleh settle.

nyanyisunyi said...

Adalah yg tak kena tu..insyallah nanti ok balik..

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™