Tuesday, August 20, 2013

Sample Dah Sampai!

Salam.
Atie pon lupa bila masa atie isi borang minta sample ni....
TP 
dah slmt sampai masa hujung bulan puasa aritu.
Mcm2 sample produk
 yg pihak KAO berikn dlm sampul coklat tu.
Yg pasti 
bag makeup yg kaler pink tu,Anak pompuan dah rembat dulu(^_^).
Cantik!Ada dot dot lak tu.
Terima kasih KAO(MALAYSIA)SDN BHD


14 comments:

Nieda ramly said...

kalau free belasah saja...hhihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Nieda Ramly...bkn ssh sgt,lembutkn jari menaip kat FB jer (^_^)

Mimi Azirah said...

Kak...open lg ke skang..hahahaha

Aju Mohit said...

aju pun dapat jugak pek ni kak, dia punya beg tu comel sangat!! i like pinkk!! hehehehe

Azi said...

banyaknya dia punya free gift.. bestkan dpt benda free2 ni

Anim Daim said...

tahniah akak..
dah dapat barang free..

Puan Kutu said...

amboi banyaknya..nak gak sample ni boleh?hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah ada mcm2..

saya saniah said...

Wah seronok nya dpt brg free ni...macam mana nak dpt ni...haii teringin la pulak heheee
Selamat hari raya atie

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Mimi Azirah & puan kutu..maaf ler,k.atie pon dah lupa kat laman FB mana k.atie isi borang tu sbb dah lama sgt!

Kesuma Angsana said...

KA pun suka juga apply sample2 mcm ni kdg2

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

bestnya dapat sample free.. aiza tak pernah lagi cuba..

Nafira usof said...

bestnyeeee.. byk plak tu sample nye.. zura pon rajin gak mintak sample.. yang rajin bagi sample skrg nih kotex.. hehehe

QasehnyaRania said...

byknya dapat ye

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™