Wednesday, February 12, 2014

PERIUK GORENG AJAIB..KELUARAN TERBARU!!

UPDATE:
Ada sapa2 EMAIL atie tak,tanya pasal G3 ni
Tlg mesej semula yer
SBB ATIE DAH TRRRRRDELETE EMAIL TU!!!
Maaf yer...



Salam semua
Br arini  nak promote..keluaran baru syarikat Menang
PERIUK GORENG AJAIB!
Didtgkn dgn saiz lbh besar..muatan lbh byk &
Lg byk brg2 FREE yg diberi.
Antara brgan FREE yg bakal diterima beserta periuk goreng ni
Adalah..
Rak sebaguna,Penapis minyak,Penyepit,Cake Tray,
CD,Buku Resepi,Getah Spare & bag woven
Dptkn dgn harga yg menarik dr atie
Blh jg byr SECARA ANSURAN
Ada yg berminat?

PM atie;KAK YANG

Atau Email:azatie_sayang7071@yahoo.com.my



 Kedua2 blh pemanggang blh dipisahkn.



Antara brgan FREE..!!

10 comments:

Kerull Nazeem said...

Wah dah macam2 jenis dah dipasaran ye..geram je menengoknya..

Azura Aziz said...

wah kak atie, dah ada periuk ajaib pulak.. kelasss ;)

Acik Erna said...

ada juga periuk goreng ajaib ye atie.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Kerull Nazeem..mmg byk skrg!!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Azura~ni yg paling besar...mmg kelasss (^_^)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Acik Erna~ya kak,keluaran trbaru dr syarikat Menang nih!

Cik Aann said...

oo yang ni ke yg boleh buat kukus, boleh wat kek skali tu?
best nie

Allah itu MAHA ADIL

hazlina azmi said...

mcm best jer....dh ada pemanggang ajaib nnt aim yg ni plak..jemput follow blog saya http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

LYAfrina said...

MENARIK NI...
y ni blh la nk mgorengkan

ZuZ Liana said...

Assalam kak, nak tanya, brapa harga periuk ajaib ni n function dia sm x dgn pemanggang ajaib?

Boleh email detail ke email sy yer :
zuz.li4n4@gmail.com

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™