Thursday, February 27, 2014

SENDUK SILIKON MERAH ARE IKAN

Salam semua..
Wah!Arini atie menayang senduk2 merah yg bersilikon
Berpinar2 tak mata korang?hehe
Okey
Aksesori utk 'BRG2 AJAIB'...(pemanggang/periuk/pan/waffle) yg atie jual
MMG CANTIK!...SEMUANYA SILIKON..!
Ada senduk sup bulat,senduk sup bujur,senduk mee & penyepit.
Stok byk kat atie..br ambik.
Ada yg berminat tak?

Blh pm atie...KAK YANG
ATAU
EMAIL:azatie_sayang7071@yahoo.com.my



p/s:Harga yg tertera tak TERMASUK KOSPOST ya!

11 comments:

Masya said...

barangan ikan ni makin bnyk mengoda sy .. mujurlah kawan kat opis ada jugak jual...

chaiyok kak atie.. sy pun teruja nampak pengepit warna merah mcm ni.. ssh jumpe...

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

holo holo holo comeynyerrrrr Kak Tie. Sy ada jugak beli dulu2 kaler ijau tapi syg nak guna.. hehehehe

Bbwana adienia said...

cantiknya senduk silikon tu kak..

Suzana Ibrahim said...

As-Salam Azatie,
cantik senduk silikon tu,kat mana nak dapat ye.oh.. selamat berkenalan,saya dah ikut blog ni.best!

Kakzakie said...

Org perempuan nampak ini memang mudah terpikat Atie. Cantik:)

Kesuma Angsana said...

cantik2 tu color pun menarik !

QasehnyaRania said...

cntik mnrik dan tertarik.hihi

JunAina said...

Aina main kutu barangan Menang, jiran2 kat rumah ajak main tak banyak Rm30 je sebulan sampai turn pilih2 je nak apa...:)

Tihara said...

cantik kak, kaler dia merah :)

zila norazila said...

tergoda nie kak tie..he hee

kak ina kl said...

kak yang kat fb tu kamu ker?

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™