Wednesday, September 28, 2011

Menu hari Ini.

Salam semua.apa kabar?.selesai sudah membuang malware yg brjangkit di umah atie ni & br seronok nk blogging semula.Hari ahad yg lps kami ziarah anak llaki atie kat asrama sambil menghadiri openhouse.masih sempat jgk brtandang ke umah kakak atie di puchong nun...dia msk mee kari yg sgt sedap!.terima kasih nyeah.
Okeylah,menu kami hari ini...semuanya pedas!.Klu xder pedas mmg xsedap sungguh nk makan.Resepi xyah la,menu yg klu pejam mata pon korang leh masak.
Yg br bertandang ke umah atie ni...kat sini xder la resepi yg pelik2 yg atie masak,maklum la tekak org perak...dok kg lak tuh!biasa biasa jer.Blog ini diwujudkn sebagai kenangan tuk kami sekluarga.macam macam ada...hihi
Jom layan..atie nk ziarah blog kawan2 jap.nak ikot?jommmmmmmmm

Kuah pecal & sayuran
Pajeri Nenas...masak separuh bijik jer.
Sambal Tumis udang(klu ada petai mmg best nih!)

26 comments:

ZaNa aDieyZa said...

zana suka pecal!!! zana kalau dapat makan pecal, mmg x kan pandang kiri kanan.. husband zana sebelum ni x suka makan pecal, tp lepas family zana selalu masak pecal, trs dia ok..

kak tie, nak pecal banyak2 boleh x? xnak cikit, nak banyak.. hihihi.. dah terliur dah ni..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam zana..ooo peminat pecal ya.Dulu pon k.atie xsuka gak bila kawen ngan HB terus trrrrrminat.hihi

Sheila Shafeareen said...

salam Atie...sdp npk menu hari ni menyeleraka...atie g puchong ke lahai kalau tahu atie tirun sini mmg sy ajk dtg keurmah dah dekat tu...kebetulah ahd lepas bloger Anna Qawina pun dtg kerumah....nnt kalau turun puchong bg tahu ye

amiey lee said...

pon ponnn... delivery ke klcc leh tak hhahahaha

hakak CNN said...

waduhh sedapnyer pecal ngan pajeri tuhhh..dua-dua sy suker..

shiori_LA said...

wah bestnya pecal ni atie...lama tak makan kalau husband nampak ni mesti dia suka...huhuhu

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salma sheila...xsangka pon nk dtg puchong sbb HB yg drive,ikot suka dia jer.Tp mmg best dpt jumpa kakak,mkn mee kari & dpt buah mangga drnya.sukerrrr

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam amiey..jauhhhhhhh no nk htr ke KLCC..hikhik

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam CNN..jemput la mai umah,nanti masak nasik tambah:D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam shiori...Hb atie xleh mkn byk2 pecal ni,kang cerry berry la dia.Skrg perutnya xtahan lak mkn kacang byk2...:(

Cik Rose Cute said...

ermmm sedanya...Cik hubby kita suka pecal...

anitadiana said...

wahhhh..sodapnya menu..pos sikit kat kak ita lama tak makan pecal lah...menu sihat...

Ucu Faridah said...

amboi masak semua color merah lah hari ni...mau berasap telinga...bungkus2kan lah untuk ucu pecal tu...boleh ye...

aesh came said...

=) nmpak sedap tp dh berminggu x boleh mkn nasi..huhu *morning sickness*

izahdaut said...

nak pecal semangkuk kak!!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Rose..klu mkana pecal nie xyah dah makan nasi..ratah pecal jer:)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam anita...ha'ah menu sihat main rebus jer tapi tang nk buat kuahnya ber'cinta' sikit.hihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam ucu,umah atie mmg trkenal ngan kemerahan & kepedasannya..ada berani?:D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam aesh..wah!preggy yer.tahniah ya..jaga diri & baby dlm kandungan.Sok2 okey la..leh mkn mcm2...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam izah,kang k.atie htr ya.

Kak Aya said...

saya tak suka pecal..sambal udang tu mmg kesukaan la.

Nieda said...

siang tadi kena juga malware...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam aya..meh!atie hidang sambal tumis jer.Dh kenyang tak makan MD:D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam nieda..ya ke?dh okey tak?

tiefazatie said...

wah..lama xmkn pecal nie..sedapnya..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

jemput singgah ifa..mkn pecal ngan k.atie:D

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™