Wednesday, September 14, 2011

Selsema La Pulak!

Selamat mlm semua....arini asyik bersin jer,badan lemah & kepala lak pening,rasa badan demam X demam jer.dah menelan panadol 2 biji,kot2 okey badan nanti.ini mesti menjangkit dr MyLaling sbb sehari-dua ni memanjang dia bersin gak.hadoiiii....klu dah selsema nie serba serbi malas jer.arinipon masak simple jer..malas nk menayangnya.paham2lah klu dah xbape sihat ni...janji ada nasi ngan lauk,cukuplah..
Ari sabtu nie Adik llaki atie mengadakn majlis kenduri bercukur anaknya kat seri Iskandar.semlm dia dah tepon menjemput kami sekluarga(pakai catering jer),klu xsihat camna nk g.Harap2 sihat la leh makan2 kat umah kendurikan?.klu kami dah 'tumbang'..alamatnya mkn bubur ajelah.Korang doakn atie sihat yer.TQ

10 comments:

Suara Hati Ini.... said...

mesti rimas kan selsema...xpe..take care...

K.Nor said...

atie pulak kena ya.. k.nor kena semalam.. mmg tensen sungguh duk bersih manjang.. dgn air hidung yg cair, kepala yg berdenyut.. smlm makan ubat, belum pukul 10mlm dah tumbang.. arini dah ok sket.. tekak pun dah tak perit sgt.. alhamdulillah..

atie, minum air suam banyak2 ya.. jgn lupa makan ubat dan rest ya.. semoga cepat sembuh ..

tiefazatie said...

slm sis..moga cpt baek ye..take care!

kakyon said...

atie..
semuga cepat sembuh.bnykkan berehat..

HALAMANKU said...

Salam Kak Tie sayang.. jangan2 akak letih sangat tak.. kurang rehat.. sekarangni cuaca tak menentu.. Harap2 akak cepat sihat.. t.care..

shiori_LA said...

semoga cepat sembuh atie....jangan lupa makan ubat....skang memang musim kan bebudak kat rumah pun tak sihat batuk demam selsema package....start dari Ahmad ari tu pastu kak aina, skang abang amin lak....huhuhu...satu rumah kena virus....

Anna Qawina said...

moga sembuh yer kak..makan ubat & rehat

JaSSNaNi said...

assalamualaikum.. atie...
lor tak sihat plak ke? nani baru pas baik demam je.. minggu lepas mc.. sebab tu la.. demam selsema.. rasa panas kejap.. rasa sejuk kejap.. tapi lepas makan ubat ok lah.. 2 kali gak kena makan ubat.. baru baik.. semoga atie cepat sembuh ye..

Kaz said...

Salam Kak Atie, dah lama tak mengomen kat sini. Tak tau apa masalahnya, Kaz cuma boleh baca blog org tp bila buka comment box, terus dia hang. Hari ni minta husband tgk2kan, slps dia godek2 baru ok. So, walaupun terlambat, Kaz nak ucap happy anniversary kat Kak Atie dan hubby. Smg terus bahagia selamanya.
Kaz pun selsema juga ni, cuaca agaknya. Anak2 pun tak sihat.
Take care ya Kak Atie, smg cepat sembuh.

Nida said...

Semoga cepat sembuh ye kak Atie..

Nak tanya, akak kenal dengan Admie (Adah) dari blog http://pb-with-admie.blogspot.com/ ye.

Sebabnya si Adah tu jiran saya.. rumah kami semi D dan rumahnya ler yg melekat dengan rumah saya di Kuantan.. Mana ler tahu kot-kot akak saudara dia, lagipun si Adah tu orang Perak.. kalau akak singgah umah dia bolehlah datang rumah Nida sekali :)

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™