Saturday, November 10, 2012

CUTI SEKOLAH BERMULA.

Salam semua & slmt berhari mggu.
Mulai semlm...Adik & jg pelajar2 diseluruh Malaysia telah pon mula bercuti kecuali student2 SPM & sekolah2 swasta(cam Abang).
Spt biasa klu Adik dah blk bercuti ni..masa atie kat depan tenet pon trhad.Apa plan kita tuk anak2 dimusim percutian ni?
Semoga anak2 kiter melakukn perkara yg bermanafaat sepjg cuti berjln dibwh pantauan kita.
Spt biasa klu cuti sekolah..tak sah klu tak g cuti2 Mesiakn?
Destinasi kami?
Blm tahu lg..biasanya ikot pilihan anak2 & kesesuaian masa MyLaling...& ikot budget gak (^_^).Juga kena tggu Abg(anak llaki) bercuti sama la..br best nk g berjln2kn?
Arini lak,
akan memenuhi undangan ke majlis perkahwinan anak sepupu MyLaling,kami dtg mkn jer.Tghari nanti mmg gantung peyok belanga la..syokkk!


p/s:InsyaAllah,cuti sekolah ni nk ajar anak pompuan atie memsk...menu simple2 pon xper.Org pompuan kena tau ilmu memsk...walaupon bersekolah setggi mana.Kiter dulu,darjah 6...dah tau msk yg mudah2kn?.

17 comments:

Mas Sani said...

saat yg dinantikan pelajar...yeah cuti panjang! makanya penuhlah undangan perkahwinan kan kan kan... :)

Tihara said...

as salam

cuti panjang nak berholiday ke mana yea..saya nak gi cameron lagi la rasanya :)

mohd z said...

RM1/pcs OPK (Strip Ujian Kesuburan) dan UPT (Strip Ujian Kehamilan)

email:zoolee84@gmail.com
sms mohdz:0122723104
blogshop:http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Mas Sani#

Betul tu,ni pon br balik dr menghadiri kenduri kawen..kenyangggg(^_^)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tihara#

G CH...bestnya leh mkn stoberi fresh..hihi

ieda said...

budak2 memang suke sgt bile cuti sek nie .. kita ibu2 penat sediakan mereka makan ekekek ;)

Amie said...

Betul tu Atie... Amie pun walau takde anak pompuan, anak2 lelaki pun Amie suruh kemas rumah, bersihkan dapur... sekarang ni, bolehlah anak2 masak sendiri kalau kita penat atau tak ada di rumah.

LYAfrina said...

seronoknyer bercuti bsama anak2.. anak2 lagilah seronok..lps berbulan memerah otak.. tba masa utk merealease kan otaknyer,,

Cikgu Ma said...

bagus kak ajar anak pompuan memasak..saya darjah 1 pandai masak nasi..pastu mula mak ajar masak macam2...kalo adik2 sekarang, mentang2 ada kakak, eeee, goreng mee pun x sedap..hehehe

mama sara nur said...

assalam Atie
mana tu nk Cuti2 Malaysia kali ni he he ank2 start bercuti ni mulalah kan mcm2 program.
kita kena tunggu bln 12 baru leh ccm sb cuti taska sebulan he he skrg blm lg kena tunggu hu hu
masak2 ok gak kan, ank dara dan bujang sy tu nk belajar msk2 jg dh tgk jadual kat Bagus khas utk kids wat cookies he he

Deq's Qienz said...

plan nk kemana agaknya tuh kak atie?? btw, hapi holiday ya,ati² walau di mana berada :))

PinkUmmi said...

Salam kak atie...
Seronokkan ank2 dah ada bile cuti skola start...

Masya said...

anak² makin besar kenelah ajar masakkan.. lagi² perempuan.. nnt sennaglah nak tlg kt kat dapur...

ummiross said...

waa bestlah Atie, tentu seronok anak perempuan Atie nanti. Ummi anak lelaki ni, kalau cuti semester ajak juga tolong kupas2 bawang, cepat sikit kerja memasak ni kalau ada yang tolong, hehe..

Yantisa said...

selamat melayan kerenah anak-anak . kami pun belum plan nak jalan mana-mana . Balik kampung mmg wajib .

Che Rosliza Che mat said...

bisinglah rumah....cuti sekolah dah bermula hihihi

izan mama mia said...

saya biasa jer..sbb xder anak sekolah lgpun

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™