Wednesday, November 14, 2012

Juadah Kami Hari Ini.

Salam di Hari Rabu semua.
Alhamdulilah,
bersua kita kembali dialam maya ni.Rasanya dah lama atie tak citer ttg masak2 kat umah atiekan?hihi..br perasan ya atie?
Sebenarnya kdg2 atie jarang msk
..trutama klu g keluar temankn MyLaling g mana2,kami mkn kat luar je...pastu tapau bwk blk tuk mkn mlm lak.
Biasa la tingai berdua..
.mmg jarang masak yg remeh2 ni,biasa simple jer.Cuma arini msk lbh sikit sbb Adik dah mula bercuti!
Syoknya dah ada kawan kat rumah nanti...TP masa atie nk ngadap laptop trbatas la.Ya la,anak2 dah blk...depa dok depan laptop aje la.Ibu ngan ayah trpaksa la mengalah (^_^)
Jom layan juadah tghari kami....
Sayur kailan ikan masin,ayam masak merah(WAJIB msk klu Adik blk),pedal goreng kunyit & masak lemak telur itik
Jemput mkn semua!
Bismillah...




19 comments:

Kakcik Nur said...

Alhamdulillah untuk rezeki yang Allah beri buat hari ini. :)

Kesuma Angsana said...

wah sedap2 menu tu

abah khalisha said...

Lazatnya..meh sikit

Fesyen janggut Yang Sangat Cool

Cikgu Ma said...

simple apa ni kak...sedap ni...saya malas2 hari ni goreng ikan, dan buat gulai jerr..

Daddy Ziyyad said...

wadoiiii..masak lemak telur itik tu yang paling best!!! dah lama betul saya tak makan..

~aYu~ said...

ayam masak merah tu menggugat iman sy.. nampak sedap je.. lama tak makan teluk itik masak lemak..

Falsya said...

Kak atieeeee..sedapnyeeee..falsya tgh lapo nie..dr pagi xmkn2 lagi..uwaaaaa

Nafira usof said...

sedapnye.. terus rasa lapar neh~

Nora Karim said...

amboi... sedapnya... saya baru nak msk ke dapur ni... boleh la tiru juadah ni... hihihi

hazila said...

Plan nak masak lemak telur itik tapi tak terbuat lagi.

JaSSNaNi said...

sedapnya atie...
nani paling suka yg pedal ayam goreng kunyit tu.. perghhhhhh.. sedapppnye..

Norzie hany said...

Sedapnya atie...terliur pulak tgk lauk2 tu.

nik ros said...

sedapnya makanan.best la kan. anak dah ade rumah. blh masak mcm2 lagi nnt :)

Mas Sani said...

sedapnya menu akk hari nie...

mas dh 2 hari tutup dapur sbb mode msk sgt rajin didapur org je hihihi

ummiross said...

lapor pulak tengok gambar2 ni atie, gambar yang last tu paling menggoda, hehe..

adyna said...

Wah dah ada pembantu cepat skit kerja n makan pun makin bselera ;)

Che Rosliza Che mat said...

sedapnya kak...terliur saya..

izan mama mia said...

sedapnyer

Mimie said...

sedapnye kak

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™