Monday, November 19, 2012

Sedihnyaaaa!

Salam semua..
Apa kabar?Maaf la klu skrg blog atie ni cam tenggelam timbul....mood nk berblog pon dah cam ke laut...entahlah.
Tp yg paling sedih....
pasai semlm,entah mcmana...dlm dok godek2 dokumen yg save gambar2....tetiba
SEMUA GAMBAR HILANG!!
Silap atie gak...
tak simpan gambar tu semua dlm pendrive.Cam menyesal sgtttttt!!...
Byk gambar2 kenangan yg atie simpan kat situ.
Tu antara sbb 
malas nk update blog...gambar tak dak!
Asyik memikir camna semua gambar2...trpadam!
Huwaaaaaaaa...!!Grrrrrrrrr....:(



30 comments:

Dira said...

Hilanglah segala kenangan....

Nieyl said...

ala..yeke...sgt rugi kan...tapi xpela...kenang nyer dlm ingatan :)

nanakimie said...

kena virus ke sis?hu....sabar ye sis,

cheqna said...

alahai..sedihnya..
cheqna memang simpan dalam external hardisk

Amie said...

Amie pun pernah hilang semua gambar dalam document awal tahun ini Atie... sedih sangat, tapi nak buat macamana, nampaknya kita kenalah tingkatkan pengetahuan dalam bidang ICT supaya tak berlaku lagi masalah begini.

Acik Erna said...

assalam atie..jngan sedoh sangat ye..memang tak boleh dicari balik ye atie

syalinda johari said...

kak atie, takper jgn sedih lama2 k, gambar tu nanti boleh korek2 balik kat sapa yg terlibat, kot2 ada...himpun lain

Nafira usof said...

alahaiii.. sedihnye.. cam ner boleh hilang??

Ena's Palace said...

kesiannya...terdelete kot gambo2 tu..
biasakan simpan dalam D drive lebih selamat berbanding di simpan dlm C atau document ni...

anitadiana said...

sabar aje lah tie..nak buat mcm ne...kalu ita simpan dalam pen drive dulu..bila dah masuk blog baru padamkan...guma pic yg tak masukkan kat blog aje yg ita simpan...

Izan Ishak said...

aduhai kak atie.. mmg sedih kalau semua gmbr yg di save hilang camtu je kan...

Falsya said...

tp betul tau kak atie..kalau jd gitu mesti mcm mood pun dh xde kan..tpppppppp jgn la xde terus....;(

Chik Mimi said...

alahai atie kesiannya
saya kalau gambar simpan online tp tak share dengan org la atie simpan kat picasa web album
kalau resepi @ apa-apa doc saya simpan kat google Doc @ google drive ,
yg ni semua free ,kalau nak bukak guna passwood aje.
saya tak simpan dalam pendrive sbb kadang2 pendrive kena virus @ rosak jadi tak boleh nak bukak jugak

Kakzakie said...

Macam kata Chik Mimi kenapa atie tak simpan dalam picasa web album. Sayangnya tapi itulah dah nak terjadi tak boleh buat apa kan...

JaSSNaNi said...

lorrr.. camne tu atie? camne leh jadi camtu? jenuh dok amik gambar.. aleh2 hilang.. kot2 masih leh jumpa ke.. jangan nangis2 ye.. tak elok..
:)

>> UPSR result dah kuar.. camne adik?

JaSSNaNi said...

nani ada tag GA..

http://jassnani.blogspot.com/2012/11/eca-year-end-giveaway-3.html

join nanti ye...

Myra Jay said...

Alahai sedihnya...
Kalau Myra pun hilang abes mood :D
Sabar ye...

Qhaifa Nur said...

mmg sedih...
klau Nur cepat2 simpan dlm pendrive, tkut jadi ginilah...

Ujie said...

Siannya awak..takpelah, yg penting sume memori indah tu masih ada dlm ingatan.

Kdg2 dh simpan dlm pendrive, pun boleh hilang kt situ. yg lebih slmt simpan kt external drive..mana yg moment penting, terus hntar kedai print out.

wan nurul hezrina said...

alahai kak..lepasnie akk beli external pendrivelah safty cket..huhu mmg kadang2 kalau tak tertekan deletepun kalau ada virus bleh ilang..nurul turut tumpng sedih sbb pernah jadi gak kat nurul..

izan mama mia said...

saya dpt bayangkan kesedihan itu sbb saya pun bayak hilang gambar masa pregnat dulu...habis kenangan kan..huhuhu

aeinio said...

alahai.... sedihnya.. tapi janganlah putus asa atie teruskan bloging ya!

IntaNBerliaN said...

alahaiiii frustnya kak tie.. kalu sy pun jd xda mood cam kak tie gak..

Nad @ MamaZN said...

alemak, cemane bleh hilang tu kak atie?
takleh recover balik ke?

Marya Yusof said...

Kalau say punfrust menonggeng gak lah! Sebab entry saya mmg meriah dgn gambor2...ada hikmahnye tu...jgn sedih ek!

Rai Ourkizuna said...

gambar2 dlm hs saya pulak kena delete ngan anak..nak marah pun tak guna..adehh..

Kesuma Angsana said...

xde gambar pon KA ttp baca n3 hehehe

TiranaAduka said...

ala sis..ta akan dtg jua walau x de photo. Ok sis. Keep blogging sis

izan mama mia said...

mmg sedey

Mimie said...

alahai sedihnya...kak lepas nih kalo akak nk save gmbr dlm laptop ke pc ke akak save dalam local disk (D) insyaALLAH kalo laptop kne format semula gambar xkn ilang.......jgn smpn dlm local disk (C)...confirm semua gmbr akan ilang

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™