Tuesday, November 27, 2012

PROMOSI PEMANGGANG AJAIB!!

Salam semua.
Sempena cuti sekolah atie mengadakn PROMOSI CUTI SEKOLAH TUK PEMANGGANG AJAIB!!

Harga Asal:RM129.00(tak trmasuk kos post )
Harga PROMOSI:Email atie...(TRMASUK KOSPOST)

azatie_sayang7071@yahoo.com.my

ATAU 


PERCUMA buku resepi(selg stok masih ada)!!

19 comments:

PinkUmmi said...

wah ada promosi..chaiyok kak atie

HAIZAN said...

huhuhu...nape ari ni baru akak wat promosi..aiseyyyy saya dah wat payment tadi....terlepas rege promosi...hihihi....

*kalau akak blum pos lagi saya punya agak2 leh dpt tak buku resepi free tu...hihihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam haizan..Jgn risau pemanggang yg haizan order...disertakn dgn buku resepi PERCUMA sbb kat akak masiha da stok buku resepinya lg :)

syiela said...

wah ada promosi.. mesti ramai yg berminat ni

cheqna said...

x nak kasi free ke??
ekekeke

Myra Jay said...

Wowww!! best ni, dah lama niat nak membeli, tapi asyik tertangguh je..
Duit banyak nak guna ke lain ha... huhuu..

Boleh booking dulu tak kak?

ieda said...

wahh promosi hebat nie .. ;)

Falsya said...

kak atie..agak2 promosi nie ade x smp tahun dpn..sbb tahun dpn baru pindah umah...hehhhe

Khairul Zamri said...

Salam perkenalan :)

Jom join Give Away dot my. 10 domain bakal di hadiahkan percuma. Easy n simple saje

http://www.khairul-zamri.com/2012/11/give-away-dot-my.html

Ujie said...

Peluang keemasan bg yg dah lama berhajat beli ni.. :)

izan mama mia said...

wah siap ada buku resepi tuu

wisata outbound malang said...



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

wisata outbound malang said...



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Nisa Greennnpanda said...

moge rmi la yg order dr kak atie ye.. ^_^

nuyui a.k.a miss YUI said...

insyaALLAH byk order nanti tu..hihi

Ibu Lala said...

beli la kengkawan. memang bagus pemanggang ni. tak perlu buang masa panggang lama lama dan hasilnye makanan msk sekata. sedap..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Ibu Lala...Terima kasih promote!! Bg atie ianya mmg mudah digunakn...klu masak daging..bila tutup kedap..cepat empuk!

Masya said...

WAHH ADE PROMOSI....
SIAP DAPAT BUKU RESEPI...
TERUJA NI..

Sherwieyna Muzzawer said...

wah memang promosi hebat ni!

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™