Monday, March 11, 2013

APA KABAR SEMUA?

Salam semuaaa.
Rindunya atie ngan Blog ni..lama xdpt nk update.Sbbnya...Email & password yg biasa atie guna xblh nk guna slps repair laptop ni.Tak tau la camna...
Ni pon dah tkar Email & possword baru...terima kasih kpd anak pompuan atie yg cuba 'mendptkn' kembali blog ni semasa cuti 3 hari semlm.
Mmg sedih sgt bila... atie  tak leh nk bukak blog sendiri.Ingat mmg dah tak dpt diselamatkn blog ni...TP Alhamdulilah,okey semula.
Byk peristiwa & cerita yg nk atie kongsikn...pelan2 ya.Cam kekok la dah lama xtulis blog.hihihi

10 comments:

ekinashikin said...

Salam kak atie,
Alhamdulillah...dpt jugak kan..hehehehe..dpt la kak atie berblog balik...crik smgt kak...go go go... (^_^)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

~Ekinashikin~
Terima kasih rajin tegur & prihatin k.atie kat FB & blog....:)

Acik Erna said...

Assalam Atie..Alhamdulillah..mmang kalau ada masaalah pasal IT ni anak la jadi pkar rujuk kita kan..acik pun cam tu

Qhaifa Nur said...

tak keruan rasanya hati bila blog tak bole buka Kak atie...cuak sekejap...
alhamdulillah, nasib baik ada anak yang membantu....lega

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

K.Erna~betul tu..bdk2 skrg mmg pandai bab2 IT ni..ibunya ni yg buta IT..hikhik

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Qhaifa Nur~Mmg betul tu,sayang sgt ngan blog ni..klu 'hilang' tak tau la camna.

Cho Zila said...

syukurlah... patutler sunnyijer.. kalau masalahtu datang kat sayapoun tak tauler nak buat apa...

Mimi Azirah said...

Salam kak atie

lama tak jenguk blog kak atie...memg rase tak seronok kan bile jd sesuatu n menyebabkan kite tak leh nk jenguk blog

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Cho Zila~Tu la nasib la anak blk bercuti..jenuh la jgk dia membuatnya.Kiter2 ni bkn pandai nk adjust2...kena suh yg pakar la :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

PU~betul tu..k.atie ingat dah 'hilang' terus blog ni.Klu buat blog br mmg boleh tp syg la ngan kenangan yg ada trsimpan...

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™