Wednesday, March 13, 2013

Kenapa Tak Boleh Komen?

Salam.
Malam ni atie mula menjenguk blog kengkawan & membalas komen2 yg kengkawan tinggaikn kat blog atie
TAPI
ada sesetgh blog...yg atie tak dapat nk tinggaikn komen?Nape erkh?
Penat taip pjg2...bila nk publish....Nan hado!
Ada sapa2 blh tolong tak?
Confuse gak nih....



10 comments:

adyna said...

alhamdulillah kak atie dah dapat balik blog ;)

agak nye internet slow kot.. saya lak kdg2 tak blh bals jejak sebab tak de profile :)

Yantisa said...

akak pun pernah kena yg sama .. tak boleh komen di blog kawan.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Adyna~Alhamdulilahhh,seronok dpt jln umah kengkawan semula:)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Kak yanti~tu la kak,pemat taip pjg2..pastu tak dpt nk publish..grrrrr

Azi said...

sy pn kadang2 dh taip panjang2 pastu server down terus komen xmasuk. terus mlas nak komen.. hi3

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Azi~sama la ngan kiter :)

Nad MamaZN said...

Nape ye ? Line tenet slow kottt

cheqna said...

ada blog yang cheqna tekan post comment sampai ke sudah x leh komen

Ibu Lala said...

Pernah gak jadi camtu. Frust betul. Tulis panjang panjang last last x leh komen.

nuyui a.k.a miss YUI said...

mslh internet kot kak..

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™