Thursday, March 14, 2013

BILA ADIK CUTI..

N3 PUBLISH POST

Salam...Selamat ptg semua.
Adik...anak pompuan atie klu balik bercuti lama...mmg suka ke STL di Teluk Intan. Beli buku & brg2 sekolah kat sana.
Walaupon masih dlm Form4... tp persediaan awal utk hadapi SPM tahun depan...kena buat gak.Biasanya atie biarkn Adik pilih mana2 buku yg dia suka & sesuai.
Mmg lama menunggu....
sampai ngantuk2 Ibu dah.Biasa tuk pelajar sekolah,dpt harga less juga.Klu sapa2 ada anak nk cari buku rujukan,atie syorkn STL ni la.
Semua buku rujukan utk semua subject ada...mcm2 keluaran,mmg GILA nak pilih (^_^).Kat bhgian bawah pula, peralatan sekolah & alat tulis ...siapkn $$$ jer:)
Kat tingkat 2..lg best!
Byk Novel2!....klu atie g singgah kat tingkat 2 ni..mmg tak blh tahan.Kena gak rembat 1/2 buah novel.Klu nk slmt....jgn singgah.hihi
Walaupon byk beli buku rujukan tp pewaris buku2 ni ramai sbb sepupu Adik...ramai yg bersekolah rendah lg...form2 pon ada.
Mana2 buku yg Adik dah tak pakai...selalu bg kat sepupu dia yg lain.Jimat gitu..

Tgk pen...punya la byk membeli...Ibu punya pon ada tu (^_^)

11 comments:

amiey lee said...

hi kak atie... wahh rajin betul.. adik kita pun thun dpan spm..hmm jauh kan beza umur ngan adik..anak sulung ngan anak bongsu heee kat 15 tahun beza

Qhaifa Nur said...

tak sabar adik nak hadapi exam rupanya...
bagus adik bersedia dari sekarang......

Nad MamaZN said...

Saya pun suka kedai sin thye lock ni
Ehehe

ummiross said...

Teringin juga nak ke Teluk Intan, tengok2 suasana disana..

Puan Kutu said...

bagus dh buat persediaan utk spm awal2..kita2 dulu masa form4 honeymoon jer..hehe

adyna said...

persediaan awal nie kak atie bagus2 .. tak pernah g lagi kat cni..selalu g chiew or maju edar kt sg besar nie je :)

Yantisa said...

sama la macam kakak kami .. setiap kali balik ajak pi kedai buku . Moga anak2 kita berjaya dunia & akhirat

Nafira usof said...

zura pon suka kalo gi shopping alat tulis anak.. semua nak di beli.. kikiki

wan nurul hezrina abd halim said...

mmg dr dulupun masa tecik2 suka tgk alat2 tulis yang pelbagai..

Cikgu Ma said...

adik saya tgh tgu result spm...huhu...saya plak yg takut

Kesuma Angsana said...

byk juga beli tu !

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™