Tuesday, April 16, 2013

KISAH KAMI KE TRENGGANU(N3 Tertunggak)

Salam semua.
Pada 22 Mac aritu,
atie sekluarga telah mengikuti rombongan menghtr pengantin ke Trengganu...sebenarnya menghtr anakbuah yg mendpt jodoh dgn org sana(^_^)
Pertama kali sampai ke Trengganu....
best sbb bersama kluarga trsyg.Kebetulan Abg pon bercuti .. & Adik lak br pulang dr asrama pd hari yg sama.
Kami berkonvoi dgn 6 buah kereta jer..
.jauh gak ya Trengganu nih(^_^).
Adik sampai muntah2 sbb keadaan jalan yg bersimpang siur gak.Syian Adik....
Akhirnya kul 1.30 pg
 kami slmt sampai ke destinasi...PAKA(Dungun,Trengganu).Penginapan pon telah disediakn,apalg...ZZZZZZZZZZ je la sbb mmg letih sgt!
Layan dulu 
gambar2 sepjg kami ke Trengganu ya....gambar pengantin tggu dulu :D
Kete anakbuah & biras sekluarga..

Terowong kat karak..tingat kat filem karak lak..ngeeee

Singgah mkn mlm kat R& R...


Nie la yg kami sekluarga order..nasi lemak & nasi ayam...


Kami dah sampai!!!!

5 comments:

Acik Erna said...

assalam aztie..sampai dah ke Terengganu ye..memang rasa jauh atie..tapi acik suka juga pergi..tapi ke KUala Terengganu la..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

da lama tak p sana

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

waa.. baru kuar citer gi t'ganu ye atie.. hehe..mesti sibuk sgt tu kan.. takperlaa.. update pelan2..

oo.. kenduri tu kat paka ye... dkt jelah tu tie.. KT lagi jauh.. tak sabar nak baca cerita seterusnya..

highway karak tu lah hiway yg kami selalu guna utk blk raub & tganu...

nik ros said...

ala sian.l sampai termuntah yea.tak pe. pengalaman buat adk

rindu lak nak pi trg. tempat blaja dulu tu

Lynn Damya said...

haha nice view, suka giler lalu kat area petroleum punya tangki tu, klw mlm2 baaaanyak lampu !

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™