Friday, April 26, 2013

Kuih Buah Melaka

Salam...slmt ptg semua.
Ptg tadi merajenkn diri buat buah melaka ni....
2 mggu ni jarang buat minum ptg sbb MyLaling xder kat umah.Klu setakat mkn sesorang..mmg atie malas ler,dia sibuk yg amat!
Disbbkn ada kawan kat umah...
anak bujang atie ler(yg blk bercuti semlm)...semangat sikit nk msk2.
Maka trhasillh buah melaka ni
bukan ssh buat pon...gentel2..campak lam peyok..dah timbul....angkat
Kasi 'dia' bergolek2 ngan kelapa
Siap!!!!
Jemput mkn semua...Emm udah nk mlm pon(^_^)


13 comments:

kasihredha said...

Fav akak ni atie
Sedappp

Nad MamaZN said...

Senang nak buat..
Tp malasnya hahaha!

Tihara said...

sedap teringat bula puasa kak :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Kasihredha~poberet atie gak!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Nad~mmg mudah sgt!Semua campak lam peyok...timbul..angkat!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tihara~Akka tak yah tggu bulan puasa..klu tingin,buat :)

mama sara nur said...

assalam
sedappp tak jemu dan tak ditelan zaman feberet ank sulong sy jg ni he hee gula melaka tepung pulut sentiasa kena ada stok sb dia selalu request , kadang2 malam2 pun mintak

Hijab Valley said...

Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

Terima kasih.
~Hijab valley~
http://hijab-valley.blogspot.com

Nurul Ain Zulkarnaind said...

yong suka!!!

akak blog ni blog bru tau.. nnti singgah lagi :)

LOVELYGIFT AND HOME DECO said...

Alahai sedapnya..... terliur pulak... jom join me..

ieda immi said...

sedapp nieee

buat sendiri lebih muai kan ! ;)

Ibu Lala said...

Sedapnye. Nape tak hantar sikit.

faa.rosli said...

sedap sedap sedap!

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™