Wednesday, May 12, 2010

Ke Teluk Intan...

Arini xdak cite masak2...tghari nie pon gantung semua peyok-belanga!sebenarnya pg tadi g kg MIL jap,tgk Bibik & suaminya(makcik Mylaling)berangkat ke Mekah( menunaikn Umrah....masuk nie entah dh bape kali mereka ke Mekah....Alhamdllh,murah rzki).kuih apam pisang yg lam kukusan tue,atie nk bwk g umah MIL.kelam-kabut sikit pg tadi....snap kuih lam kukus je(huh!x senonohnya atie..hikhik).Pada Bibik & Paman...selamat pergi & kembali...semoga diberi kesihatan yg baik sepjg berada disana.
Blk dr umah MIL terus g Teluk Intan....repair kete(lamanya tunggu,sampai atie dh ngantuk2 huuuuu)...dlm perjlnan blk,singgah nyoping kt TF, sempat gak atie rembat 1...2...3...4 barang...tp sblm tue, mintak izin la dgn Mylaling nk beli(kang, sapa lak nk bayar....ngeee).buah2 tue pon beli kt sana gak...lps nyoping,g mkn ....lapo tau!jom layan apa yg atie beli....kuali atie beli 2(kecik + besar),loyang 4segi tue atie lom ada lg....kt umah ada loyang bulat jer.acuan kuih tue ada sikit,nie buat tambah2 la.




6 comments:

ijayuji said...

Salam kak atie! amboii jalan2 ya, yg paling best sumeeeeeee sekali buah2 tu mmg kita suke mkn buah2 ehehe... tp kan mak mertua kita tak bg sgt makan buah dia kata gemuk! hihihi...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam ika..k.atie mmg suka mkn buah-buahan nie...masuk lam esbox..makan sejuk2..fuhhhh

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

tengahari tadi tengok kak watie pnya apam beras, malam kak atie punya apam pisang...

macam hint nak suruh buat jer ni... heehee..

CatlinaFly said...

salam kak atie, jom join lucky draw sy utk food bloggers!ade free review blog lagi! ..

http://makanmakanbycatlina.blogspot.com/2010/05/food-blog-review.html

CatlinaFly said...

blog yang 80% ke atas pasal makanan(masak2 , gi kedai makan, review makanan) , boleh masuk kak :) jom ler join!lepas dah cecah 25 org peserta, sy buat lucky draw!

ima said...

wahhh atie..sambil menyelam minum air ye...banyak tu nyopping2..lepas ni makin rancaklah kukus apam gamaknya...hehehe

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™