Thursday, May 12, 2011

Bila Nak Habih Baca Nih?

Salam & Selamat ptg semua.korang minat baca novel tak?.atie mmg minat sgttttt.....xkisah la beli kat kedai buku/pameran buku/beli secara Online.tapi penulis novel yg paling atie minati...tentunya Norhayati Berahim,kdg2 blh nages bila novel dia(trsedu2 lak tue...buat malu jer..hihi).wah!kiranya atie nie mmg menhayati betul citernya..Novel2 kat bawah tue...tgh tggu giliran atie nk baca!.klu dah siap keje umah..baru la layan novel.kdg2 tidur lewat,semata2 nk habihkn 1 buah novel.dalam handbag atie...mmg sentiasa ada sebuah novel.klu g mana2 ngan MyLaling...dia ada urusan,atie dok lam kete baca novel....xder la borink sgt!kebykkan adik beradik atie mmg 'kaki novel'...so blh pinjam2..hihi.

10 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

mak aiii banyaks nyerrr...tak perabissss latuuu...

ummi hannaluqman said...

saya pun mmg suka baca novel kak.....tp lps kawin nie, dah kurang baca novel....dulu hubby belayar 5,6 bulan.....ada gak beli...ye la boring dok sorg2 kat rumah kan....layan la novel...hihi....yg anis ayuni tu saya dah baca....best sgt....

*kak, hadiah dah sampai tq yer.... nanti saya buat n3 yer....

nur easy said...

bestnya... meh saya tolong baca nak? hehe

nuwairani ismail said...

salam kak atie.nuni ada beli 4 buah novel dr tahun 2009 lagi. tp baru baca 1 1/2 buku je. time membeli tu mcm x hengat dunia. bila dh beli, x rasa nk baca plak

aeinio said...

post kat saya kak... rajin heh baca novel...

aNiM said...

wahhh..banyaknya novel..dulu masa single memang hantu novel.sekarang ni dah ada anak,nak habiskan 1 page pun payah.hihi.

saya pun mcm sis atie, baca novel boleh sampai tersedu2.kakaka.kelakar ek?

Ummi Eisya&Amani said...

dulu time study kat u,mmg suka sgt baca novel..tak makan pun tak pe,janji novel habis baca..skrg ni,mmg tak sempat dah nak baca..

myamyza said...

sesungguhnye, kite berkongsi minat yang same...
tak pecaye??
jom terjah blog kite
http://mummymyza.blogspot.com
salam kenal juge.. saya follow kamooo.

Adyshariz said...

dah baca sharifah abu salem ngan aisha sofea..nangis oo

Kak Aya said...

saya pun suka baca novel norhayati berahim.....

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™