Saturday, May 28, 2011

Nak Mintak Tolong..

Update:Tierima kasih pd korang yg bagi respon ttg masalah atie nie...dah try mcm2 TP mmg xleh ADD IMAGE.buat masa skrg,mungkin atie rest dulu kot..klu dah ok atie kembali semula.pada semua ....selamat bercuti!!


Salam...nak tanya korang blh Add image tuk buat n3 tak?kenapa erkh atie punya blog xleh nk ADD IMAGE....ada problem ke?harap korang blh bantu atie yer...ATAU google ngah 'sakit' lagi ?sedihnya xleh nk upload gambar.....

13 comments:

farasakura said...

eh cmne plak xley add image...huhu FS okeh jer...die tengah giler kot...

Kak Aya said...

pagi tadi saya boleh je upload gambar.

Sue's said...

Mmmmm kak atie, saya tadi ok je tapi dua tiga ari lepas ada jugak x dapat upload, kene tunggu lamaaaaaaaaaaaaaaa sgt...

izahdaut said...

tak boleh tu, ada apa apa tak dia bagitau. atau icon image tu tak keluar kak? akak guna apa? ggogle cromeke? cube guna explorer ke apa ke

atie @ ejay said...

atie penah jd.. dekat sebulan jgk xleh upload gambar.. ntah, ada org kata xleh sbb ada limitnya letak gambar dlm blog.. tp skrg nih ok je

lina_pg said...

kak atie,sy tak pandai sgt, so far blog sy tadak masalah..kak atie try upload gn mozilla firefox

Kak Rosaliza said...

Assalam atie..akknya pun ok je akk guna google crome..laju juga upload tu..tp tadi adik akk ada bgtau dia tak boleh nak sign in pun..tak tau la mungkin ada problem di sesetengah tempat kut

Antan Bertingkah said...

Salam Atie, akak punya pun ok jer nak upload gambar cuma internet jer yang tak berapa betul...

Kak Rose said...

atie, kan sekarang ni blog asik mengong jer... kadang tu nak sign in pun x leh...

Cikmin said...

salam kak atie...

harap sihat lah hendaknya ya..add image kalau tak boleh tu..rasanya disebabkan blog kak atie ni dah limit kuota yg diberi..so kak atie kena buat akaun gmail baru..supaya akaun skg ni boleh bagi grant acess tuk author baru..blog kita boleh add up to 100 authors..nanti masalah kak atie settle lah..

Cikmin said...

kalau nak jimat kuota yg diberi..sebaiknya kak atie resizekan setiap gambar sebelum upload..guna format jpg ya..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam semua..makasih atas bantuan korang semua..atie amat menghargainya....pd cikmin,Insallh nanti k.atie cuba yer...

azlina said...

atie sblm ni 2,3 hari lepas firefox ada masaaalah....google chrome ok rasanya..tapi lappy akk lps masalah tu trs kena serang virus mungkin secara kebetulan..

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™