Tuesday, March 13, 2012

Alhamdulilah,BE Pertama 2012!

Salam semua....Setelah sekian lama Encik NUffnang xbrtandang ke umah atie...sekali dia mai 4BE!...Emm itupon kat blog contest atie jer sbbnya Encik Nuff xsudi singgah ke blog personal...sedih tau.
Xper la...ada gak BE,kat blog mana2 pon atie xkisahlah.Kpd Encik Nuff...terima kasih sgt2,patut la atie tgk bkn main ligat iklan2 tu menari2 kat blog contest atie.
Traffic blog personal pon dah merudum nih..maklum la tuan umah jarang update & bw ke umah kengkawan.
InsyaAllah,jika berkesempatan..atie singgah ya.Terima kasih kpd kengkawan yg sudi singgah

29 comments:

ajumohit said...

Tahniah kak atie, tuuu diaaaa!!! Skali 4 daaa

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah kak tie..rezeki tu..

IntaNBerliaN said...

tahniah kak tie.. byk tu... alaaa blog contest kak tie pun aktif.. mesti masdyuklh..hihii

Myra Jay said...

Tahniah ye kak Tie, myra dah 4 bulan takdak BE... :(

aneem said...

tahniah..
banyak lah duit tabung kak atie yer..heheh

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

Alhamdulillah. bestlah. fifi belum merasa BE pun.. hehe

sis, kalau minat rainbow alquran, i's now available with me, you can order now if interested...:)

Cik Rose Cute said...

tahniah! rezeki...

Kakzakie said...

Ha... sekali datang 4 atie. Tahniah dari kakak..

SeputihSalju said...

byk tu kak tie..tahniah ye.. :-)

admie said...

BE tu apa kak atie..? saya budak baru belajo..hehhehe

Amie said...

Tahniah Atie... murah rezeki.

CheNamNam said...

wahhh sekali datang empat tuh kak...tahniahhhh..

pasni mesti lagik masyukkkk...semoga makin bertambah rezkimu kak..amin.

CheNamNam said...

oh yer kak template belog akak yang neh chanteklahh kak..i like it so much la,loadingnyer pon cepat dan tak serabutt kepala masuk sini...:)

LYAfrina said...

alhamdulillah..kalo dh rzeki x kmana kan

ummiaisyah said...

Tahniah Kak Atie..
tp sy pon tak tau BE tu apa?..4 apa? 4 ribu k?

Masya said...

tahniahh ade jugak rezeki BE kan.. oklah tu..

MOH KEMBARA said...

Salam Atie,

apa benda ni, idak ler akak amik tau, tapi tahniah jugak ler!

admie said...

mana kak atie menyepi diri..huhuhu..sihat ke..sakit ke..kak atie..cepat2 la respon...huhuhu..

btw...nak invite kak atie n frens join contest di blog saya...prizes from Vietnam..kebetulan nak ke sana..so beli kat sana terus la..hehhe...

ni url contest nya :

http://www.admieshuhada.com/2012/03/premium-beautiful-all-u-can-eat-contest.html

Zie said...

Tahniah... rezeki tu..

anitadiana said...

tahniah....

Ros said...

Salam Azatie,

Tahniah Azatie...rezeki tu...

IeRA said...

tahniah atie

Princess Solehah said...

wahh...banyak tu k.atie :) saya ni En. Nuffnang tak sudi menjengah blog TM huhu

nik rosmawati said...

rezeki tu..4 be skali

Kak Aya said...

tahniah atie! saya dah lama tak dpt BE

fieda said...

wow..rezeki kak atie..sama la dgn saya nuffnang ni sudi kasi iklan kat blog suam kita tu jer..huhuhu..

Nida said...

Tahniah Kak Atie... :)

wan nurul hezrina said...

tahniah kak..wahh masyukkk nie-

Gadis Si Rama Rama said...

assalamualaikum... hye sis azatie ...
sory sbb lmbt bg hdiah .. ni hadiah header utk kak .. hope suka ye .

http://gadissirama-rama.blogspot.com/2012/03/hadiah-ga-cik-ayda-for-miss-azatie.html

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™