Saturday, March 31, 2012

SELAMAT ULANGTAHUN SEMUA!!

Salam semua...slmt pg!.Dikesempatan ini atie nak mengucapkn HAPPY BIRTHDAY kpd insan2 kesygan dalam hidup atie!

SELAMAT ULANGTAHUN(30/3).. kpd satu2 kakak atie...Nyeah yg dok kat Puchong nun.
Atie doakn semoga Nyeah pjg usia...murah rezeki...bahgia dlm melayari alam rumahtangga.
Semoga menjadi isteri yg solehah & Mak yg trbaik tuk anak2.Terima kasih menjadi kakak yg trbaik tuk atie....
SELAMAT ULANGTAHUN jg kpd kesemua anakbuah2 atie yg menyambut besday mereka pd bulan march ini iatu....

Alif-22/3
Amar-16/3
Faqirah-29/3
Affrienna-29/3

Mak Yang doakn kalian semua dipjgkn usia,berjaya dalam pelajaran,jadilah anak2 yg soleh & solehah serta jgn nakal2 ya.Aminnnn

15 comments:

izan mama mia said...

hepy besday untuk mereka semua gak..:)

Tihara said...

wahh ramainya besday bulan ni..saya pn celeb dgn sorang anak sedara bulan ni jugak..hpy besdat semuaa :)

fieda said...

happy besday buat semua tu...ramai yg sambut bulan 3 ye..

lina_pg said...

assalam kak atie..ramainya yang celebrate besday bulan march ni..selamat hari lahir buat semuanya..
termasuklah tuan badan ni 8March hehehe

Cik Rose Cute said...

cik rose pun bulan 3 tapi 13 hihihi..

kakyong said...

singgah jengah kak atie...

selamat ulangtahun utk semua yg disebut dlm n3... best kalo dpt sambut & buat majlis makan2 ramai2 ni... meraih..

nanakimie said...

selamat hari buat semua jugak...heee....ramai jugak anak buah sis lahir bulan ni ye:)

ajumohit said...

Happy besday buat mereka semua!!! Moga pjg umur n murah rezeki

Kaz said...

Happy birthday utk insan2 kesayangan kak atie ni. Bertuah mereka krn diingati oleh Kak Atie yg baik ni.

Puan Kutu said...

wah ramai juga smbut besday bulan mac yer..klu sy en suami, aiman dan kawan baik sy berkongsi byg sama.Mac jugak..:)

btw selamat hari lahir kepada semua..

Acik Erna said...

happy birthday untuk semua.ammar sama tarikh lahir ngan ngan heo bongsu acikk

Naz / Nadz COSK said...

Wah kak Atie, ramainya sanak saudara akak yg sambut birthday bulan tiga yg lepas yer.. Ari ni dah April kan..

mamawana said...

Hepi besday to Sis gak..

kak yon said...

selamat ulang tahun utk atie.dan semua..

yad'z said...

happy belated bufday 2 all.. =)

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™