Wednesday, March 28, 2012

WORDLESS WENDNESDAY

Sebelom menutup mata tuk tidur..nak gak buat WW tuk arini..hihi

13 comments:

Azi said...

dah senget, takut tertempa apa2 ....

Amie said...

Selamat pagi Atie sayang,
wah...lebih senget dari Menara Condong Pisa.

Saya Disini said...

eh..betul ke ni..nk tumbang dh ke

Puan Kutu said...

lor awat jadi lagu nie?kena tiup angin sikit sahih tumbang.haha

cik ika said...

boom~~
jatuh sudah~~

amiey lee said...

aduii kak atie tersenget kepala kita hahahahahaa

admie said...

hehehhe..kompem takde org tunggu bus di bust stop..tapi tunggu di sebelah bust stop tu....hehheheh

anitadiana said...

sengget sangat tu tie...boleh roboh tu...

Mala Entily said...

btl2 senget ke atau kamera trick nie kak atie..:)

izan mama mia said...

mmg senget ker atau saja dibiarkan senget dan menyembah bumi??

kakyong said...

kat mana ni kak..??

kak yon said...

bila2 boleh roboh..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam..terima kasih kpd yg singgah & menitipkn mesej di n3 ini.& atie dah pon brkunjung balas ke blog korang semua..TQ dear..

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™