Saturday, June 8, 2013

Anak2 Pulang Ke Asrama.

Salam.
InsyaAllah,
arini atie & MY IMAM akan menghtr Abg(anak llaki) kembali ke asramanya.Setelah 2 mggu bercuti di rumah.
Barang2 dah settle dari semlm....
Adik(anak pompuan) balik esok lak.Sibbaek la anak2 tak sama serentak pulang ke asrama..klu tah HARU jdnya.(^_^)
Tp Adik tak nak ikut menghtr Abgnya ke asrama..
Mungkin perjlnan yg memakan masa yg lama akan membuatkn Adik penat.
Jdnya kami tinggalkn Adik kat umah mertua atie....balik dr htr Abg nanti(malam) ,kami akan ambil Adik kat sana.
Okey la ya..Doakn perjlnan kami slmt pergi & balik.
Aaminnnnnn




8 comments:

Kakzakie said...

Dah musim hantar anak balik ke sekolah semula atie. Kakak esok baru hantar dua-dua sekali...

inazamri said...

semoga slmt dlm prjalanan.semalam sy antar anak juga balik asrama tahfiz .sunyi dah sikit rumah hr ni

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

yelah, diam tak diam dah nak abis cuti sekolah yer..

moga selamat dalam perjalanan pergi dan balik..

Antan Bertingkah said...

Along pun dah balik ke asrama...huhuhu..

ieedaz @ mama_isha said...

Kejap je dah hbs cuti 2 minggu kan...

Cho Zila said...

cepatjer cuti dua minggukan.. seronok dan tak seronoknyer anak duk asramakan..

intanfirdaus247 said...

sekejap je kan masa berlalu kan kak atie....

Deq's Qienz said...

kejap je kan..dah masuk sekolah dah pon.hihii

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™