Wednesday, June 12, 2013

KUKUS APAM DALAM PEMANGGANG AJAIB....

 Salam semua..
Dah lama tak promote biz pemanggang Ajaib atie ni yer.Walaupon senyapppp jer..
tp Alhamdulilah,rezeki atie tetap ada.
Br tadi ada sorang dr Bukit Kiara order Pemanggang G2.
InsyaAllah,akan atie postkan esok.
Antara 2 saiz Pemanggang Ajaib.
G2 yg paling ramai yg order mungkin disbbkn keistimewaannya yg 'lbh' dari Pemanggang Ajaib G1
Antaranya Pemanggang ajaib G2 blh digunakn utk mengukus ikan/kuih2 spt kuih apam ni.
Gambar kuih  Apam tu adalah testimoni dr customer atie.
Ada yg berminat nk order?pm jer atie ya....

Pemanggang G2 ada rak pengukus PERCUMA...blh kukus mcm2!

22 comments:

Masya said...

wahh teruja sy tgk siap blh kukus pulak...

hazlin nazri said...

wah! bestnya... saya beli yg menang tu.. huhu

adda syuhada said...

bestnya...boleh kukus apam plk tu..

Anim Daim said...

kukus akak jangan x kukus

LiNa_Pg said...

Assalam kak atie, pemaanggang ajaib G2 ni sama ke ngan periuk ajaib mcm dalam TV1 PELIK TP SEDAP tu?

Qhaifa Nur said...

terkejut nur...semua bole buat dengan pemanggang ajaib ni...

Salmi Khairil said...

boleh yer..biasa buat goreng2 jer..
tapi xde dapat pulak rak tu..
salam perkenalan kembali..

JunAina said...

Hari tu dah beli Happy Call punya rupanya kecik sikit, pas tu kosong jerk. Pas tu mak pulak tayang2 dia punya yg besar geram jerk tengok.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Linapg~Ha'ah mmg sama brand dgn pemanggang yg digunakn dlm rancangan TV tu :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salmi Khairil~mungkin yg salmi order dr pengedar tu PEMANGGANG AJAIB G1...yg tu mmg tak dpt rak pengukus PERCUMA klu order pemanggang G2 br dpt rak pengukusnya!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Qhaifa Nur~mmg mcm2 blh masak dlm ni Nur.Klu berminat...colling2 ya :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

JunAina~klu family bsr mmg bagus klu guna pemanggang Ajaib G2 ni tp kat rumah atie ada kedua2nya.Klu akmi berdua jer..guna yg kecik & klu anak2 blk bercuti br guna pemanggang G2 ni :)

Sury Abil said...

Mmg ajaib kan..kite ada pmanggang vantage je.nnti blh beli yg ni gak..:-)

Nadz Nazharzan said...

Wah kak Atie.. Mmg ajaib ni kak. Nadz pun tak de lagi pemanggang ni kak. Nanti Nadz pm akak yer nak tau harganya..

ieda immi said...

owhh menarik dan memang ajaib kan .. sbb ada mak kawan cakap boleh ;)

Aju Mohit said...

owh boleh juga kak ye? saya suka bab masak cenggini tp belum pernah try kukus apam lagi dlm ni, tp mmg mudah memanggang dengan PA ni

Kesuma Angsana said...

menarik ni !

Nafira usof said...

bagusnyeeee..

Cho Zila said...

memang ajaib.. ajaib..

Cik Anita said...

Lah..tak pernah pulak saya tau boleh kukus apam!! macam berminat jugak nih..

BoB said...

ini harganya berapa?

Deq's Qienz said...

serba guna juga ek..sy ingat boleh memanggang je..

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™